Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Professionele heteluchtovens

De oven is een zeer belangrijk element in de professionele keuken. Met een oven kunt u koken, bakken, verwarmen, ontdooien en opwarmen. Het is belangrijk dat u bij aanschaf van een oven rekening houdt met verschillende criteria.

Wat heeft u nodig aan vermogen, grootte en functies.

De Bartscher heteluchtovens zijn gemakkelijk in gebruik en zeer veelzijdig. De hete lucht wordt door de gehele ovenkamer geblazen en egaal gegaard. Deze ovens zijn ideaal voor de kleinere keuken. Uw gevogelte is heerlijk krokant aan de buitenkant en sappig van binnen, ook gebak en deegwaren bereidt u eenvoudig met de Bartscher convectieovens. Kiest u voor een heteluchtoven met bevochtiger  dan is de Gastro M GR 202 een perfecte optie. Hierbij wordt koud water op het verwarmingselement gesproeid. Een heteluchtoven met bevochtiger wordt gebruikt in keukens waar hogere eisen worden gesteld. Uw producten drogen niet uit en de vitamines en aroma wordt langer behouden. Deze ovens zijn  zowel op 230 als op 400 volt verkrijgbaar. 

Combistoomovens

Een combi-stoomoven is een echte krachtpatser in de keuken. Een groot stuk vlees of meerdere taarten is geen enkel probleem voor de combi-stoomoven.  De Gastro M DS468 biedt plaats aan 6 x 1/1 GN en is geheel in duurzaam inox uitgevoerd. Het type DS 469 heeft een automatisch reinigingssysteem. Ook leverbaar met 10 niveaus.  De combi-stoomovens zijn op 400 volt. 

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over onze professionele keukenapparatuur of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt keukenapparaat voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. Wij staan graag voor u klaar als u belt naar 038081172

Neem hier eens een kijkje

Professioneel keukengereedschap | Horeca koelwerkbank | Terras meubilair |

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...