Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Horeca dienbladenwagen

Organiseer uw horecazaak efficiënt en met gemak met onze hoogwaardige dienbladenwagens, verkrijgbaar in diverse afmetingen en van topmerken zoals Craven en Bartscher!

Craven dienbladenwagens: Cravenis een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn duurzame en functionele horeca apparatuur. Hun dienbladenwagens zijn geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze wagens ontworpen om de belasting van een drukke horecaomgeving te weerstaan, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een soepele en efficiënte service. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, deze wagens zijn de perfecte oplossing om uw dienbladen en borden moeiteloos te vervoeren, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Bartscher dienbladenwagens: Het merk Bartscher staat synoniem voor kwaliteit en innovatie in de horeca branche. De dienbladenwagens van Bartscher combineren ergonomisch design met uitstekende functionaliteit. Ze zijn ideaal voor het veilig en gemakkelijk verplaatsen van zware ladingen in uw horecazaak. De wagens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor ze zich aanpassen aan de behoeften van uw horecabedrijf, groot of klein.

Deze dienbladenwagens zijn ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie. Ze zijn eenvoudig te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes, en hebben stevige wielen die zorgen voor een vlotte en stabiele verplaatsing. Of u nu dienbladen, borden of zwaar keukengerei moet vervoeren, deze wagens zijn een betrouwbare en praktische oplossing.

Neem een kijkje in onze webshop om ons assortiment aan dienbladenwagens te bekijken. Kies de wagen die het beste bij uw behoeften past en til de efficiëntie en productiviteit van uw horecazaak naar een hoger niveau. Onze dienbladenwagens zijn een investering die loont!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...