Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Buffetvitrines

Presenteer uw heerlijke broodjes, koekjes en muffins in deze ongekoelde buffetvitrine van horeca kwaliteit. Met deze vitrine zorgt u ervoor dat uw lekkernijen op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd en altijd vers blijven.

De buffetvitrine is geschikt voor alle soorten en maten broodjes, koekjes en muffins en biedt voldoende ruimte om uw assortiment uitgebreid te presenteren. Het heldere glas zorgt ervoor dat uw gasten een goed overzicht hebben van het aanbod en zichzelf kunnen bedienen.

De ongekoelde buffetvitrine Sayl 05-70556 is van hoogwaardige kwaliteit en speciaal ontworpen voor intensief gebruik in de horeca. Het stevige frame en de duurzame materialen zorgen ervoor dat de vitrine lang meegaat en gemakkelijk te reinigen is.

Met deze ongekoelde buffetvitrine zorgt u ervoor dat uw gasten altijd kunnen genieten van vers gebakken broodjes, knapperige koekjes en smeuïge muffins. Het stijlvolle en tijdloze ontwerp past bij ieder interieur en maakt van uw buffet een echte blikvanger.

Kies voor deze ongekoelde buffetvitrine en bied uw gasten een ruime keuze aan lekkernijen. De vitrine is een perfecte aanvulling op uw horeca assortiment en zal bijdragen aan een geslaagde lunch of ontbijt ervaring voor uw gasten.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...