Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Peper & Zout
Peper & zout is een onmisbaar item op de tafel van uw horecagelegenheid. Bij Horeca Koeling vindt u een groot assortiment peper & zout strooiers en sets van de bekende merken zoals Peugeot, T&G, Cole & Mason en Olympia.  De Cole & Mason zout en pepermolens passen bij elk thema en interieur. Voor de traditionele houten peper en zoutmolen kiest u natuurlijk voor Peugeot, met het speciaal ontworpen maalmechanisme van Peugeot p024 kunt de maling traploos en zeer nauwkeurig instellen. 

Maak uw gedekte tafel in uw restaurant helemaal af met een elegante peper en zout setje. De setjes bestaat uit een pepervaatje en zoutvaatje en zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, waardoor het perfect past bij uw interieur en tafelsetting.

De molens zijn gemaakt van duurzame materialen zoals glas,hout, roestvrij staal en acryl. Hierdoor zijn ze niet alleen mooi om te zien, maar ook stevig en geschikt voor intensief gebruik in de horeca.

De pepermolen en zoutmolen zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het peper en zout. Uw gasten kunnen hierdoor zelf de hoeveelheid peper en zout naar wens doseren.

Dit setje is onmisbaar in de horeca, en zal een perfecte toevoeging zijn aan uw tafelsetting. Door het elegante en tijdloze ontwerp, zal het peper en zout setje een echte eyecatcher zijn op uw tafel.

Kies voor dit stijlvolle peper en zout setje, en geef uw gasten de mogelijkheid om zelf de smaak van hun gerechten te bepalen. Dit setje is een perfecte aanvulling op uw servies en zal bijdragen aan een gezellige en gastvrije sfeer in uw restaurant.

Met het olie en azijnstel van glas maakt u uw tafel in uw restaurant helemaal af. Deze handige houder biedt plaats aan olieflesjes en azijnflesjes van glas, waardoor u uw gasten altijd kunt voorzien van een heerlijke olie en azijn bij hun gerechten.

De glazen flesjes zijn stevig en van hoogwaardige kwaliteit en geven uw tafelsetting een elegante uitstraling.

Het olie en azijnstel is eenvoudig te vullen en schoon te maken, waardoor het altijd klaar is voor gebruik. De flesjes hebben een handige schenktuit, waardoor uw gasten gemakkelijk de juiste hoeveelheid olie of azijn kunnen toevoegen aan hun gerecht.

Dit olie en azijnstel is een onmisbaar item in de horeca en zal uw tafelsetting compleet maken. Het stijlvolle en tijdloze ontwerp past bij ieder interieur en zal zorgen voor een gezellige en gastvrije sfeer in uw restaurant.

Kies voor dit elegante olie en azijnstel en bied uw gasten de mogelijkheid om hun gerechten naar wens te kruiden. Het olie en azijnstel is een perfecte aanvulling op uw servies en zal bijdragen aan een geslaagde dinerervaring voor uw gasten.

Komt u er niet helemaal uit neem dan contact op met ons team via chat, mail of telefoon.


Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...