Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Elektrische Bain Marie voor de Horeca

Houd uw gerechten optimaal warm met precisie en stijl!
Of het nu gaat om knapperige groenten, aromatische soepen, pittige chili's of smaakvolle sauzen, met onze elektrische bain marie zorgt u ervoor dat uw culinaire creaties op de ideale serveertemperatuur blijven. Ontworpen voor de veeleisende horecaomgeving, combineert dit apparaat efficiëntie met gebruiksgemak.

Kenmerken:

  • Universeel Ontwerp: Geschikt voor alle maten RVS GN bakken, wat flexibiliteit biedt bij het serveren en warm houden van verschillende gerechten.
  • Veelzijdigheid: Te gebruiken met of zonder deksel, afhankelijk van uw behoeften. Hierdoor blijft de versheid en smaak van uw gerechten behouden.
  • Nieuwe Variant: Nu ook verkrijgbaar met ronde inox potten, een perfecte match voor soepen of stoofpotjes.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de drukte van professionele keukens.

Of u nu een bruisende horecakeuken runt, een all-you-can-eat restaurant of cateringdiensten verzorgt, onze elektrische bain marie is de onmisbare aanvulling op uw keukenapparatuur. Het zorgt niet alleen voor warme, klaar-om-te-serveren gerechten, maar geeft uw keuken ook een professionele uitstraling die indruk maakt op klanten.

Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor onze elektrische bain marie en verhef uw horecaservice naar een hoger niveau!

Volgens de au-bain-marie methode wordt voedsel warm gehouden of verwarmd tot tegen het kookpunt. Omdat water niet warmer wordt dan maximaal 100°C, kunnen uw gerechten nooit aan de kook kunnen raken. Het voordeel van
de elektrische bain-marie is dat u de temperatuur traploos kunt instellen zodat uw product precies op de juiste temperatuur is en blijft. Het voordeel van een Bain Marie op brandpasta is dat deze zonder stroomaansluiting te gebruiken is. De brandpasta is los verkrijgbaar in veilige blikvorm. Hierdoor ook zeer geschikt is voor catering doeleinden. Zo zet u uw
gasten heerlijke maaltijden voor die perfect op temperatuur zijn en blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld eten tijdens een feestje. 

Wat is au-bain-marie precies?

Au-bain-marie is een eeuwenoude techniek en was ooit een tijdrovend proces. Het water werd in een grote pan verwarmd, in de pan met water werd een kleinere pan geplaatst en op die manier werd het voedsel verwarmd of warm gehouden. Gelukkig hoeft dit allemaal niet meer en heeft horeca koeling zowel een elektrische bain marie als een bain marie op brander pasta. Zo kunt u op een traditionele manier voedsel bereiden met het gemak van tegenwoordig. Eenvoudig,veilig,snel en met hetzelfde resultaat als op de ouderwetse manier.

Voedsel bereiden door het te verwarmen met behulp van elektrische au-bain-marie bakken is een nog vrij nieuwe techniek. Heeft u vragen over deze nieuwe kooktechniek of over een van onze andere producten? Wij beantwoorden deze vragen graag als u belt naar   038081172

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...