Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Au-bain-Marie Volgens de au-bain-marie methode wordt voedsel warm gehouden of verwarmd tot tegen het kookpunt. Omdat water niet warmer wordt dan maximaal 100°C, kunnen uw gerechten nooit aan de kook kunnen raken. Het voordeel van de elektrische bain-marie is dat u de temperatuur traploos kunt instellen zodat uw product precies op de juiste temperatuur is en blijft. Het voordeel van een Bain Marie op brandpasta is dat deze zonder stroomaansluiting te gebruiken is. De brandpasta is los verkrijgbaar in veilige blikvorm. Hierdoor ook zeer geschikt is voor catering doeleinden. Zo zet u uw gasten heerlijke maaltijden voor die perfect op temperatuur zijn en blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld eten tijdens een feestje. 

Wat is au-bain-marie precies?

Au-bain-marie is een eeuwenoude techniek en was ooit een tijdrovend proces. Het water werd in een grote pan verwarmd, in de pan met water werd een kleinere pan geplaatst en op die manier werd het voedsel verwarmd of warm gehouden. Gelukkig hoeft dit allemaal niet meer en heeft horeca koeling zowel een elektrische bain marie als een bain marie op brander pasta. Zo kunt u op een traditionele manier voedsel bereiden met het gemak van tegenwoordig. Eenvoudig,veilig,snel en met hetzelfde resultaat als op de ouderwetse manier.

Voedsel bereiden door het te verwarmen met behulp van elektrische au-bain-marie bakken is een nog vrij nieuwe techniek. Heeft u vragen over deze nieuwe kooktechniek of over een van onze andere producten? Wij beantwoorden deze vragen graag als u belt naar  038081172

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...