Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Mafirol Group ontwikkelt haar activiteiten in de ontwikkeling, productie, commercialisering, installatie en pos-sale service van apparatuur voor de expositie en verkoop van een breed scala aan producten, vooral in de voedselverstrekking en hotelhandel. De groep bezet een geschatte overdekte oppervlakte van 30000 m 2 en creëert meer dan 300 directe banen. De groep heeft een verticale structuur die perfect aansluit op de wensen en behoeften van de klant.
Águeda, Mafirol - Indústria de Equipamentos, SA, opgericht in 1965, was de eerste productie-eenheid en wijdt zich aan de ontwikkeling en productie van metalen stellingen , check-outs ,meubels in roestvrij staal en een reeks display-apparaten voor de meest uiteenlopende doeleinden. Met een gevarieerd aanbod, biedt het oplossingen niet alleen voor de voedselverspreiding, maar ook voor de gespecialiseerde detailhandel, op gebieden zoals textiel, schoeisel, boekwinkels, elektrische apparaten, doe-het-zelvers, apotheken en is nationale leider in metalen rekken. Mafirol is klaar om te beantwoorden aan de meest uiteenlopende eisen van de markt en biedt geïntegreerde oplossingen die het moderne ontwerp combineren met het aanpassingsvermogen, de stevigheid en de eenvoudige montage. 

In 1978 werd de tweede productie-eenheid, Mafirol - Indústria de Refrigeração, SA, opgericht en deze wijdt zich aan de conceptie en productie van koelapparatuur. voor de voedseldistributie en horeca. Gecertificeerd door APCER (en IQNET) volgens de norm ISO 9001: 2008, binnen het kader van het ontwerp en de productie van gekoelde apparatuur voor expositie en verkoop van voedingsmiddelen, is deze eenheid een van de belangrijkste nationale producenten, die ongeveer 70% van haar producten exporteert. productie en aanwezigheid in meer dan 30 landen via partnerships met lokale distributeurs en installateurs die goed op de hoogte zijn van de specificaties en behoeften van hun markten. 

Mafirol - Equipamentos Comerciais, SA is de commerciële tak van de groep voor het nationale grondgebied, aanwezig op zes locaties - Lissabon, Porto, Águeda, Leiria, Braga en Viseu - waar het een integrale dienst levert die de studie en het implementatieproject van de uitrustingen, de verkoop, de montage en de technische assistentie.

Rekening houdend met een uitgebreide ervaring, is Mafirol Group vandaag de dag synoniem voor een dynamisch management, het vervolgen van een beleid van voortdurend anticiperen op de verwachtingen en behoeften van de markt en het maken van innovatie- en kwaliteitsconcepten die de dagelijkse activering bepalen.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...