Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Het merk TC-line wordt voor ons geïmporteerd door Topcold. Een toonaangevende bedrijf in de professionele keukenbranche in Europa. Het assortiment omvat een grote selectie van professionele koel apparatuur met innovatieve productoplossingen. Zoals glasdeurkoelkasten, barkoelingen, koeltogen, vrieskasten, koel en vriescellen, schepijs vitrines en nog veel meer.  Alles wat nodig is om efficiënter te werken met koelingen in de moderne Horeca en de professionele keuken.

Sinds 1993 op de markt
Sinds de oprichting van het bedrijf in 1993 heeft Topcold zich ontwikkeld tot een totaalaanbieder voor de professionele gekoelde horeca. TC-line merkapparaten zijn verkrijgbaar bij Horeca koelingen die een toegewijd team heeft en de gewende servicekwaliteit garandeert en waarborgt.

Modern opgesteld
Het traditionele bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Sint-Truideneen modern magazijn met heel veel vierkante meter magazijnruimte. Welke direct beschikbaar zijn voor Horeca Koelingen. Hierdoor is het mogelijk om producten binnen een zeer korte tijd te kunnen leveren..

Van mensen voor mensen
Het uitgebreide assortiment wordt aangevuld met een goede dienstverlening, waar TC-line en Horeca koelingen veel waarde aan hecht. Uitgebreid advies, snellere klantenservice en een ervaren projectmanagement zorgen voor bijzonder hoge kwaliteit van de dienstverlening.

Topcold volgen op Facebook

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...