Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Ontbijt granendispensers

Met deze handige ontbijt dispenser kunt u uw gasten laten genieten van een heerlijk ontbijt. Deze dispenser is perfect voor het serveren van ontbijtgranen zoals cornflakes, muesli, noten en andere droge voedingsmiddelen.

De ontbijt dispenser is ideaal voor gebruik in hotels, restaurants, bed and breakfasts en andere horecagelegenheden. Het heeft een inhoud van 3 tot 5 liter, zodat u voldoende kunt serveren voor uw gasten. Bovendien is de dispenser gemakkelijk bij te vullen, waardoor u snel kunt reageren op de vraag van uw gasten.

De dispenser is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een RVS deksel. Dit maakt de dispenser duurzaam en eenvoudig te reinigen. Het ontwerp is strak en modern, waardoor de dispenser een mooie toevoeging is aan uw ontbijtbuffet.

Met deze ontbijtgranen dispenser kunnen uw gasten zelf hun portie cornflakes, muesli of noten uitzoeken en eenvoudig opscheppen. Dit zorgt voor een hygiënische en efficiënte manier van ontbijtservice.

Kortom, deze ontbijt dispenser is een praktische en stijlvolle aanvulling op uw horeca assortiment. Zorg voor een geslaagd ontbijt voor uw gasten en kies voor deze handige dispenser.

Diverse merken

Met de Bartscher 500378 dubbele ontbijtgranendispenser kunt u uw gasten op een stijlvolle en praktische manier voorzien van ontbijtgranen. De dispenser heeft een dubbele capaciteit van 2x 3,5 liter, zodat u uw gasten kunt voorzien van verschillende soorten ontbijtgranen.

De dispenser is voorzien van een eenvoudige draaiknop, waarmee uw gasten eenvoudig de gewenste portie kunnen uitkiezen. Dit maakt het gebruik van de dispenser erg gemakkelijk en efficiënt. Bovendien zorgt het er ook voor dat de porties gecontroleerd blijven en er minder verspilling is.

De Bartscher ontbijtgranendispenser is geschikt om aan de wand te bevestigen, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt op uw ontbijtbuffet. De dispenser heeft een modern ontwerp en is gemaakt van krasvrij kunststof en een zilverkleurig stalen frame. Dit maakt het niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol en geschikt voor elk type interieur.

De dispenser is zeer geschikt voor gebruik in hotels, restaurants, bed and breakfasts en andere horecagelegenheden. Het biedt een hygiënische en efficiënte manier om uw gasten van ontbijtgranen te voorzien.

Kortom, met de Bartscher dubbele ontbijtgranendispenser kunt u uw gasten op een stijlvolle en efficiënte manier voorzien van ontbijtgranen. De dispenser is duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in gebruik. Maak uw ontbijtbuffet compleet met deze handige ontbijtgranendispenser.

De APS ontbijtgranendispenser is de perfecte keuze voor hotels, bed and breakfasts en restaurants die hun gasten willen voorzien van een gemakkelijke en hygiënische manier om ontbijtgranen te serveren. Deze dispenser heeft een inhoud van 2x 4,5 liter, zodat u uw gasten kunt voorzien van verschillende soorten ontbijtgranen.

De dispenser is voorzien van een kunststof behuizing met een RVS deksel en een verchroomde voet. Hierdoor is de dispenser duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. De dispenser heeft een strak en modern ontwerp dat past bij elk type interieur.

De APS ontbijtgranendispenser is ontworpen om kommen tot 10 cm hoogte te kunnen ontvangen, zodat uw gasten hun favoriete ontbijtgranen eenvoudig kunnen opdienen. Het is ook voorzien van een draaiknop om de dosering van de ontbijtgranen te reguleren en morsen te voorkomen.

De dispenser is gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze altijd hygiënisch en schoon is. Dit maakt de dispenser een uitstekende keuze voor ontbijtbuffetten.

Kortom, als u op zoek bent naar een stijlvolle en handige manier om ontbijtgranen te serveren, dan is de APS ontbijtgranendispenser de perfecte keuze. Het is duurzaam, gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, en past perfect bij elke horeca gelegenheid.Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...