Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Gastronorm bakken zijn onmisbaar in de professionele horecakeuken. De bakken zijn multifunctioneel. Ze worden gebruikt voor het hygiënisch bereiden, bewaren en verpakken van gerechten en ingrediënten. De GN bakken uitgevoerd in duurzaam RVS zijn het meest bekend https://www.horecakoeling.be/vogue-k-994/10391/ . Op dit moment zie je steeds vaker de kunststof variant al dan niet met deksel. https://www.horecakoeling.be/vogue-u-242/11303/  GN bakken zijn door de ergonomische vorm eenvoudig te transporteren naar ovens, bain marie en koelingen. De bakken zijn voorzien van de gemarkeerde CE-norm.

Wat zijn Gastronorm bakken?

Gastronorm is een wereldwijde standaard voor de afmeting en diepte van bakken. De standaardmaat van het Gastronorm systeem  is 1/1 GN met een maatvoering van 530 x 325mm. Alle afmetingen in het GN systeem zijn hiervan afgeleid en variëren van 1/9 GN tot 2 x de basismaat. U kunt met onderstaand schema gemakkelijk de juiste keuze maken. https://www.horecakoeling.be/gn-bakken/ 
Horeca Koeling heeft alle formaten in het assortiment voor de laagste prijs.Bij Horeca Koeling bieden wij een groot assortiment GN bakken van de meest bekende merken; Olympia, Vogue, Araven, Gastro M en Bourgeat. Dit is slechts een greep uit het totale aanbod. De Vogue Polycarbonaat Gastronorm bak https://www.horecakoeling.be/vogue-u-467/11318/   is vrijwel onbreekbaar, smaak en reukvrij. De deksel van dit product wordt apart verkocht. https://www.horecakoeling.be/vogue-u477/17317/ Heeft u nog vragen over de GN bakken neem dan contact op met ons via de telefoon, chat en mail.
Wij staan graag voor u klaar.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...