Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Gastronorm bakken zijn onmisbaar in de professionele horecakeuken. De bakken zijn multifunctioneel. Ze worden gebruikt voor het hygiënisch bereiden, bewaren en verpakken van gerechten en ingrediënten. De GN bakken uitgevoerd in duurzaam RVS zijn het meest bekend https://www.horecakoeling.be/vogue-k-994/10391/ . Op dit moment zie je steeds vaker de kunststof variant al dan niet met deksel. https://www.horecakoeling.be/vogue-u-242/11303/  GN bakken zijn door de ergonomische vorm eenvoudig te transporteren naar ovens, bain marie en koelingen. De bakken zijn voorzien van de gemarkeerde CE-norm.

Wat zijn Gastronorm bakken?

Gastronorm is een wereldwijde standaard voor de afmeting en diepte van bakken. De standaardmaat van het Gastronorm systeem  is 1/1 GN met een maatvoering van 530 x 325 mm. Alle afmetingen in het GN systeem zijn
hiervan afgeleid en variëren van 1/9 GN tot 2 x de basismaat. U kunt met onderstaand schema gemakkelijk de juiste keuze maken. https://www.horecakoeling.be/gn-bakken/ 
Horeca Koeling heeft alle formaten in het assortiment voor de laagste prijs.Waar te gebruiken?

GN bakken zijn essentiële hulpmiddelen in de horeca keuken, vooral voor broodjeswinkels en andere fastfoodrestaurants. Deze bakken zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van verschillende keukens te voldoen.

Een van de belangrijkste voordelen van GN bakken is dat ze het gemakkelijk maken om salades te maken. Deze bakken zijn perfect voor het bewaren van verschillende soorten ingrediënten zoals geraspte kaas, plakjes komkommer, tomaten en andere verse groenten. Door de ingrediënten in aparte GN bakken te bewaren, kunt u snel en gemakkelijk de perfecte salade samenstellen voor uw klanten.

Naast salade toppings kunnen GN bakken ook worden gebruikt voor het bereiden van andere populaire gerechten, zoals shoarma. Door sla, ui, paprika en andere ingrediënten in verschillende GN bakken te bewaren, kunt u snel en gemakkelijk een shoarma gerecht bereiden.

Voor dessertrestaurants zijn GN bakken ook ideaal voor het opslaan van ijs toppings. Snoepjes, nootjes en andere lekkernijen kunnen allemaal in aparte GN bakken worden bewaard om klanten de perfecte topping voor hun ijsje te bieden.

Al met al zijn GN bakken een onmisbaar hulpmiddel in de horeca keuken. Ze maken het bereiden van verschillende gerechten snel en gemakkelijk, terwijl ze ook helpen om ingrediënten georganiseerd en hygiënisch te houden. Of u nu een broodjeswinkel, fastfoodrestaurant of een ander type eetgelegenheid runt, GN bakken zijn een slimme investering om uw keuken efficiënter te maken en uw klanten tevreden te stellen met heerlijke gerechten.

Bij Horeca Koeling bieden wij een groot assortiment GN bakken van de meest bekende merken; Olympia, Vogue, Araven, Gastro M en Bourgeat. Dit is slechts een greep uit het totale aanbod. De Vogue Polycarbonaat Gastronorm bak https://www.horecakoeling.be/vogue-u-467/11318/   is vrijwel onbreekbaar, smaak en reukvrij. De deksel van dit product wordt apart verkocht. https://www.horecakoeling.be/vogue-u477/17317/ Heeft u nog vragen over de GN bakken neem dan contact op met ons via de telefoon, chat en mail.
Wij staan graag voor u klaar.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...