Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

De Bartscher GmbH en Horeca Megastore zijn twee van de toonaangevende bedrijven in de professionele keukenbranche in Europa. Het assortiment omvat een grote selectie van professionele apparatuur, praktische keukenhulpen en innovatieve productoplossingen. Alles wat nodig is in de moderne professionele keuken om efficiënter te werken.

Sinds 1876 op de markt

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1876 heeft Bartscher zich ontwikkeld tot een totaalaanbieder voor de professionele keuken. Bartscher merkapparaten zijn verkrijgbaar bij Horeca Megastore die een toegewijd team heeft en de gewende servicekwaliteit garandeerd en waarborgd.

Modern opgesteld

Het traditionele bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Salzkotten een moderne hoogbouwmagazijn met 9.000 palletplaatsen en 15.000 vierkante meter magazijnruimte. Welke direkt beschikbaar zijn voor Horeca Megastore hierdoor is het mogelijk om altijd 1.800 producten binnen een korte tijd kunnen worden geleverd. Bovendien verzekert het microprocessorgestuurde paternostersysteem snelle bezorging van bijna alle onderdelen.

Van mensen voor mensen

Het uitgebreide assortiment wordt aangevuld met een goede dienstverlening, waar Bartscher en Horeca Megastore veel waarde aan hecht. Uitgebreid advies, snellere klantenservice en een ervaren projectmanagement zorgen voor bijzonder hoge kwaliteit van de dienstverlening.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...