Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Hoshizaki is met meer dan 60 jaar ervaring een wereldmarktleider in de foodservicemarkt en commerciële keukenapparatuur. Japans allereerste volledig geautomatiseerde ijsmachine is ontworpen en geproduceerd door Hoshizaki. Sinds deze doorbraak hebben we een breed assortiment aan ijsmachines en koel- en vriesapparatuur opgebouwd. Ons streven is de verwachtingen te overtreffen van veeleisende sectoren, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, horeca, gezondheidszorg, onderwijsinstellingen en laboratoria. Hoshizaki heeft een internationale reputatie verworven op het gebied van duurzame innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Alle machines worden ontworpen en ontwikkeld door de speciale Research & Development afdeling in Japan.

Duurzaam en functioneel
Hoshizaki garandeert de ontwikkeling van innovatieve en duurzame producten, waardoor het bedrijf wordt gezien als ‘s werelds belangrijkste visionaire leverancier. Ons bedrijf staat bekend om de ontwikkeling van energie- en waterefficiënte, milieuvriendelijke (vrij van fluorkoolwaterstoffen) ijsmachines – een meerwaarde voor de eindgebruiker in de vorm van kostenbesparing en duurzaamheid. Hoshizaki innoveert in de sectoren waarin zij actief is. Eindgebruikers in een restaurant kunnen bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende ijsvormen, van bolvormig ijs tot schilferijs, waarmee voor bijvoorbeeld cocktails echt het verschil gemaakt kan worden.

Milieuvriendelijk R290
Hoshizaki is trots op het feit dat zij binnen haar bestaande IM- en FM- series ijmachines, ‘Hydro Carbon’ ijsmachines (met koolwaterstof) aanbiedt. Het belangrijkste is dat deze ijsmachines geschikt zijn voor ‘huishoudelijk’ gebruik, wat voor kleine en middelgrote bedrijven een belangrijke stap naar duurzaamheid betekent. In het verleden waren zij mogelijk beperkt tot de aankoop van grote dure commerciële ijsmachines met een aanzienlijke invloed op het milieu.

Voor meer informatie, kijk op www.hoshizaki-europe.com

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...