Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Op zoek naar stoelen voor uw terras dan bent u bij Horecakoeling aan het juiste adres. Heeft u een klein terras dan zijn de Bolero bistro stoelen in diverse kleuren een goede optie. De kleuren kunt u onderling mixen en matchen met de bijpassende tafels. De Bolero CG223 kunststof rotanstoelen hebben een goede zit en zijn stapelbaar. Deze stoelen passen bij elk terras van hotel, restaurant, en tuin van bijvoorbeeld wellness centra.

Dit is maar een kleine greep uit het totale assortiment. De terras stoelen van Horecakoeling zijn comfortabel en dat is zeker een reden voor uw gasten om snel terug te komen. Combineer de stoelen met de tafels en parasols uit ons uitgebreide assortiment.

Het merk Bolero biedt een groot assortiment tafels voor terras en tuin. Materialen als gepoedercoat staal,Inox, hout en kunststof zijn duurzaam en staan voor jarenlang zorgeloos gebruik. De tafels zijn weer en roestbestendig. De Bolero DS152 van duurzaam acaciahout met staal is een typisch voorbeeld van een tafel die het goed doet op elk terras van restaurant, brasserie en café. Super is de combinatie met de Bolero DS150 stoelen of de designstoelen Bolero GR363. Met bijpassende Bolero parasol nodigt het terras uit tot een lekker drankje en hapje.

Uiteraard geven wij u graag een goed advies.


Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...