Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Wandkoeling

Heeft u een wandkoeling nodig voor uw onderneming? Horeca Koeling heeft een groot assortiment met professionele wandkoelmeubels van grote merken zoals Mafirol, Fogal, Isa, Coreco, maar ook enkele budgetmerken zoals Polar, SARO en Cool. Een mooi wandkoelmeubel zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van uw producten. Vele supermarkten, slagerijen, delicatessenwinkels, viswinkels, bedrijfskantines en andere professionele eindgebruikers gebruiken onze moderne wandkoelingen.

Een energiezuinige wandkoeling van hoogwaardig rvs

Een luxe wandkoeling kan een hoop energie kosten, maar daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden. Zo bieden we namelijk heel wat energiezuinige uitvoeringen. De professionele wandkoelmeubels van Horeca Koeling beschikken daarnaast allemaal over de modernste koeltechnologie en zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, aluminium en gepoedercoat staal. Hierdoor zijn onze koelingen eenvoudig in onderhoud en makkelijk schoon te maken.

Uitstekende functionaliteit én een mooie uitstraling

U wenst natuurlijk een efficiënte koeling, maar ook een wandkoeling met een mooie en professionele uitstraling. Daarom zijn onze wandkoelingen uitgerust met knappe verlichting en een prachtige transparante glazen vitrine. U kunt daarbij kiezen voor wandkoelingen met veiligheidsglas en voor koelingen met een normale ontdooicyclus of met heetgas ontdooiing. Deze zorgen ervoor dat aangevroren ijs smelt en uw koeling efficiënt blijft werken.

Een koeling voor ieder soort onderneming

Voor kleinere horeca ondernemingen of pompstation is de Mafirol wandkoeler een goede optie. Deze wandkoeling beschikt over een open display met vier etages, een digitale temperatuurregelaar en automatische ontdooiing. Dit product heeft een jaar garantie. Bij professionele restaurants en hotels is de Fogal Alaska een geliefde optie. De wandkoeling van Fogal is geschikt voor het presenteren van AGV, vleeswaren en zuivel. Deze koeling is inclusief vier legborden, koelsysteem met verdamper met een groot vermogen en heeft een automatische ontdooiing en dooiwaterverdamping. Daarnaast heeft de koeling een garantie van twee jaar.

Bestel de perfecte wandkoeling eenvoudig online

Wilt u meer informatie over onze wandkoeling of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt wandkoelmeubel voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op door te bellen naar 038081172 en wij helpen u graag. Heeft u al een bepaald model koeling op het oog? Bestel deze dan eenvoudig online en ontvang deze snel. Wij leveren uw koeling zonder verzendkosten en geven bovendien geld terug garantie.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...