Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Zeer snelle bezorging
5 klanten in de winkel

Wandkoeling

Heeft u een wandkoeling nodig voor uw onderneming? Horeca Koeling heeft een groot assortiment met professionele wandkoelmeubels van grote merken zoals Mafirol, Oscartielle, NordCap, Isa, Frillixa maar ook enkele budgetmerken zoals Polar, SARO en Cool. Een mooi wandkoelmeubel zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van uw producten. Vele supermarkten, slagerijen, delicatessenwinkels, viswinkels, bedrijfskantines en andere professionele eindgebruikers gebruiken onze moderne wandkoelingen.

Een energiezuinige wandkoeling van hoogwaardig rvs

Een luxe wandkoeling kan een hoop energie kosten, maar daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden. De professionele wandkoelmeubels van Horeca Koeling beschikken over de modernste koeltechnologie en zijn gemaakt van hoogwaardig rvs, aluminium en gepoedercoat staal. Dankzij rvs-materiaal is de koeling eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Bovendien zijn de koelingen ook in energiezuinige uitvoeringen beschikbaar.

Uitstekende functionaliteit én een goede uitstraling

Naast een goede functionaliteit wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom beschikken onze wandkoelingen over de mooiste verlichting en een prachtige transparante glazen vitrine. Bovendien bieden we wandkoelingen aan met veiligheidsglas. Daarnaast zijn onze koelingen beschikbaar met een normale ontdooicyclus of met heetgas ontdooiing. Beide vormen van ontdooiing zorgen er op hun eigen manier voor dat aangevroren ijs smelt en uw koeling goed blijft werken.

Een koeling voor ieder soort onderneming

Voor kleinere ondernemingen of cafés is de Framec wandkoeler een goede optie. Deze wandkoeling beschikt over een open display met vier etages, een digitale temperatuurregelaar en automatische ontdooiing. Dit product heeft een jaar garantie. Bij professionele restaurants en hotels is de Oscartielle 2000 een geliefde optie. De wandkoeling van Oscartielle is geschikt voor het presenteren van AGV, vleeswaren en zuivel. Deze koeling is inclusief vier legborden, koelsysteem met verdamper met een groot vermogen en heeft een automatische ontdooiing en dooiwaterverdamping. Daarnaast heeft de koeling een garantie van twee jaar.

Bestel de perfecte koeling eenvoudig online

Wilt u meer informatie over onze wandkoeling of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt wandkoelmeubel voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op door te bellen naar 038081172 en wij helpen u graag. Heeft u al een bepaald model koeling op het oog? Bestel deze dan eenvoudig online en ontvang deze snel. Wij leveren uw koeling zonder verzendkosten en geven bovendien geld terug garantie.Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koeling aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koeling Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!