Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Salamanders

Salamanders zijn een ideale aanvulling op een volledig uitgeruste horeca keuken. Een salamander zorgt voor een zeer efficiënte neerwaartse verwarming waardoor u gerechten een geroosterd effect kunt geven. Daardoor is een salamander ideaal om mee te grillen of gerechten mee te verwarmen. U hoeft alleen de afstand tussen het voedsel en de hittebron naar wens aan te passen en het apparaat doet de rest. Salamanders zijn verder zeer eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Vaak hebben ze een uitneembare opvangplaat voor de beste reiniging. Hiermee heeft u een ideaal product voor een zeer betaalbare prijs. 

Salamanders zijn multi inzetbaar 

Of u nu een lekker knapperig kaaslaagje op uw gerechten wilt of een vleesgerecht zo sappig mogelijk wilt houden door alleen de bovenkant te verhitten, een salamander is een ideaal apparaat voor iedere keuken. Omdat de roosters en de verwarmingselementen in hoogte verstelbaar zijn kunt u de afstand van de hittebron tot uw gerecht altijd variëren. Daarmee heeft u een multi-inzetbaar product dat een direct positief effect heeft op uw kookkunsten. Wilt u gratineren, glaceren, grillen of toasten? Met de salamander kan het allemaal en zorgt u voor een perfecte finishing touch. 

Robuuste kwaliteit 

De salamanders in ons assortiment zijn stuk voor stuk van een degelijke kwaliteit. U zult er dan ook jarenlang met veel plezier voedsel mee kunnen bereiden. In ons assortiment hebben we salamanders van 28 cm maar ook van 52 cm hoog. Natuurlijk verschillen de diverse artikelen ook in breedte. Zo hebben we een salamander van maar liefst 73 cm breed voor een ideale bereiding van uw gerechten. Wilt u jarenlang profijt van een geweldig product? Kies dan voor een salamander. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten verbluffend goed.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...