Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Maak van jouw bar een ware eyecatcher met onze uitgebreide selectie aan barinrichting, ontworpen om jouw ruimte te organiseren, functioneel te maken en een professionele uitstraling te geven. Van glaswijnrekken tot barmatten en van RVS lekroosters tot spoelborstels, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en efficiënte baroperatie.

Glaswijnrekken in Chroom of Messing
Onze glaswijnrekken zijn verkrijgbaar in chroom of messing afwerkingen, waardoor ze een vleugje elegantie toevoegen aan jouw bar. 

Functionele Barmatten en RVS Lekroosters
Houd jouw bar schoon en opgeruimd met onze barmatten en RVS lekroosters. Onze barmatten zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, terwijl onze RVS lekroosters zorgen voor een efficiënte afvoer van overtollig vocht, waardoor jouw barblad schoon en droog blijft.

RVS Flessenbakken en Spoelborstels
Onze RVS flessenbakken bieden een stevige en duurzame opslagoplossing voor flessen en blikjes, terwijl onze spoelborstels helpen bij het grondig reinigen van glazen en ander barapparatuur. Met deze essentiële tools blijft jouw bar altijd hygiënisch en georganiseerd.

Complete Barcenters en Barganeerunits
Of je nu een kleine bar of een grote cocktail lounge hebt, onze complete barcenters en barganeerunits bieden alles wat je nodig hebt om jouw bar efficiënt te runnen. Met ingebouwde spoelbakken, opslagruimte en werkbladen, zijn deze units ontworpen voor maximale functionaliteit en gemak.

Flessenhouders
Ontdek onze veelzijdige flessenhouders, perfect voor het organiseren van jouw bar en het eenvoudig mixen van cocktails of het schenken van de juiste hoeveelheid voor shotjes. Deze flessenhouders zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met opties voor het plaatsen van 1, 3 of 7 flessen, waardoor je de flexibiliteit hebt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Optimale Organisatie en Efficiëntie
Onze flessenhouders zijn ontworpen om jouw bar overzichtelijk en georganiseerd te houden, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot jouw favoriete dranken tijdens het mixen van cocktails of het serveren van shotjes. Met de juiste flessenhouders bij de hand, bespaar je tijd en moeite bij het vinden van de juiste fles.

Veelzijdige Toepassingen
Of je nu een professionele bartender bent die op zoek is naar een gestroomlijnde manier om dranken te mixen, of gewoon een thuiskok die wil genieten van een cocktailavond met vrienden, onze flessenhouders zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Van het presenteren van likeuren tot het bewaren van mixers, ze bieden een handige oplossing voor elke baromgeving.

Upgrade jouw bar met onze hoogwaardige barinrichting en creëer een professionele en georganiseerde omgeving voor jouw gasten. Met ons uitgebreide assortiment aan glaswijnrekken, barmatten, RVS lekroosters en meer, ben je verzekerd van een succesvolle en efficiënte baroperatie.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...