Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
 • Laagste prijzen in België België
 • Premium service en garantie
 • 100% prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf € 250
 • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Koeltoonbank

Een koeltoonbank is een gekoelde vitrine die uitermate geschikt is voor het tentoonstellen van bijvoorbeeld gebak, hapjes, vlees en andere etenswaren. In het assortiment van Horeca Koeling vindt u een breed scala aan professionele koeltogen, die allemaal van goede tot zeer goede kwaliteit zijn. De kwaliteit varieert op gebied van design, hardware en techniek.

Ontdek onze hoogwaardige koeltoonbanken, speciaal ontworpen voor supermarkten, slagerijen, bakkerijen en banketbakkerijen. Met onze koeltoonbanken kunt u uw verse producten op een stijlvolle en professionele manier presenteren en tegelijkertijd hun versheid behouden.

Onze koeltoonbanken zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, wat resulteert in duurzame en betrouwbare apparatuur. Onze koeltoonbanken zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en functionaliteit, waardoor u de producten gemakkelijk kunt ordenen en de ruimte optimaal kunt benutten.

Of u nu op zoek bent naar een rechte of gebogen koeltoog, wij hebben een breed scala aan modellen om aan uw behoeften te voldoen. Onze koeltoonbanken zijn voorzien van glazen wanden en deuren om de producten te beschermen tegen stof en insecten en om de versheid te behouden. Bovendien zijn onze koeltoonbanken gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat de hygiëne en veiligheid garandeert.

Onze koeltoonbanken zijn geschikt voor verschillende soorten verse producten, zoals vlees, vis, zuivelproducten, brood, gebak en nog veel meer. Of u nu een kleine winkel of een grote supermarkt heeft, onze koeltoonbanken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige koeltoonbanken die uw producten op een professionele en stijlvolle manier presenteren en tegelijkertijd hun versheid behouden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en hoe ze uw bedrijf kunnen helpen.

Keuze uit verschillende merken voor een kwalitatieve koeltoonbank

Bij ons heeft u keuze uit zowel budgetmerken als A-merken. Denk hierbij aan een professionele koeltoonbank van A-merken zoals TC-Line, Mafirol, Oscartielle, NordCap, Isa en Frillixa. Of wat dacht u van de budgetmerken CombiSteel, Polar, SARO en Cool?! Kiest u in de plaats daarvan voor een model van een budgetmerk? Dan is de kwaliteit van de afwerking mogelijk minder en ligt het energieverbruik hoger. Wat u ook kiest, een koeltoonbank bij Horeca Koeling is verkrijgbaar in een statische en geforceerde uitvoering, maar ook met ontdooicyclus of heetgas ontdooiing. Deze toonbanken zijn geschikt voor gebruik in bakkerijen, supermarkten en dergelijke, maar ook voor intensief gebruik.

Alle koeltoonbanken voor uw horecagelegenheid: bestel nu!

In onze webshop is het mogelijk om uw gewenste koeltoonbank direct online te bestellen tegen de scherpste prijs mét gratis verzending. Buiten een koeltoonbank vindt u in ons ruime assortiment alles voor uw horecagelegenheid, zoals afzuigkappen en spoeltafels. Wenst u graag advies voor uw aankoop? Neem dan contact op met onze professionals voor vakkundig advies. Bel naar 038081172.

Definities klimaatklassen:

 • Klimaatklasse 4 = +30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 55%
 • Klimaatklasse 5 = +40°C en een relatieve luchtvochtigheid van 40%
 • Klimaatklasse 7 = +35°C en een relatieve luchtvochtigheid van 75%
 • Klimaatklasse SN = omgevingstemperaturen van +10°C tot +32°C
 • Klimaatklasse ST = omgevingstemperaturen van +16°C tot +38°C 
 • Klimaatklasse T = omgevingstemperaturen van +16°C tot +43°C
Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...