Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

5f492ab5dc9713ddbc3b77a11813f113.jpg

Leveringsvoorwaarden

Verzendkosten:
*Boven € 250,00 euro gratis, onder € 250,00 een kleine bijdrage van € 9,95.

Tijdlevering
indien het transport op een afgesproken dagdeel afgeleverd dient te worden wordt er een toeslag berekend. De kosten hiervan zijn € 50,00. Informatie over de exacte kosten voor uw bestelling kunt u opvragen bij onze verkoopafdeling.

Algemeen
Aankoopbedragen worden apart getoond in én exclusief btw.
Bestellingen die op zaterdag of zondag geplaatst zijn, worden de maandag daarop verwerkt. (rekening houdend met feestdagen)

Belangrijke informatie voor particulieren kopers
Alle door ons geleverde apparatuur is voor professioneel gebruik bestemd, hierdoor moet rekening worden gehouden dat onze producten meer geluid produceren en over het algemeen meer stroom verbruiken. Ook de afwerking van onze producten is anders (minder) dan van consumenten producten.
Indien u als particulier bij ons koopt kan de aankoop nooit worden ontbonden of geruild met bovenstaand argumenten.

Levertijden
De meeste artikelen zijn in voorraad en zijn binnen 1-5 werkdagen leverbaar. Wanneer een artikel niet op voorraad is, wordt de levertijd met u overlegd. De aangegeven levertijden in de webshop zijn daarom onder voorbehoud van de voorraad. Voor de levertijd kunt u bellen chatten, mailen of bellen. 

Bezorging
Voor bezorging van uw product wordt de bestelling door een door ons gekozen erkend transportbedrijf aan uw afleveradres geleverd. De opgegeven levertijd zal zoveel mogelijk in acht worden genomen, doch geldt deze levertijd slechts bij benadering en kan deze nimmer worden beschouwd als een fatale termijn. De artikelen worden indien mogelijk tot voor de deur gelijkvloers afgeleverd. Dit kan uitsluitend op werkdagen van maandag t/m vrijdag met uitzondering van feestdagen en zal doorgaans tussen 8.00 en 18.00 uur plaatsvinden.

Er dient op de overeengekomen afleverdag iemand aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Als er niemand op de afgesproken datum aanwezig is zal het product later opnieuw worden aangeboden, de eventuele extra kosten hiervan worden aan u doorberekend. Indien de bezorgdienst er om vraagt dient u zich te kunnen legitimeren. U kunt een voorkeur voor een dagdeel opgeven, dit is echter nooit bindend daar de meeste routes 's nachts door de leverancier bepaald worden.

Speciale bestellingen
Voor een speciale bestelling bij de fabriek vragen wij een aanbetaling van 50%, deze bestellingen kunnen niet retour genomen of geannuleerd worden. De goederen worden uitsluitend afgeleverd bij volledige betaling van het factuurbedrag. Wij zijn nooit verantwoordelijk voor levertijden welke door de fabrikant worden aangegeven, deze dienen uitsluitend als indicatie.

Wijziging of annuleren van uw bestelling
Reguliere bestellingen dienen 48 uur voor aflevering per e-mail te worden geannuleerd of gewijzigd. Anders behoud Horeca Koeling zich het recht om alle daarmee samenhangende kosten in rekening te brengen. Bestelde artikelen kunnen hoogstens 14 dagen voor u worden vastgehouden, hierna is een annulering niet kosteloos. Bij een eventuele vergoeding van verzendkosten worden alleen standaard verzendkosten vergoed.

Afwijzen of retour zenden:
Wanneer een regulier artikel nog in de originele verpakking zit kan het product in de meeste gevallen worden terug genomen.
Wanneer het product retour wordt gezonden of bij de bode wordt afgewezen dan wordt er in beide gevallen minimaal de door ons gemaakte transportkosten en € 19,50 administratiekosten doorberekend.  Wanneer het product bij ons is teruggekomen kunnen wij uw credit berekenen en vervolgens uitgekeerd worden.  (Zie ook algemene voorwaarden "Bestellingen en overeenkomsten")

Aansprakelijkheid:
Bij ontvangst dient de ontvanger het product op schade te controleren, mocht er schade zijn meldt dit dan op de vrachtbon en teken deze dan pas af voor ontvangst. Neem ook direct contact op met Horeca Koeling voor overleg. Wanneer u tekent zonder uw product te controleren kan Horeca Koeling niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

Horeca Koeling is niet aansprakelijk te stellen voor kosten voortkomend uit het feit dat bestelde goederen niet op de gewenste/aangegeven leverdatum geleverd kunnen worden.  Onze algemene en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd en liggen ter inzage bij de KvK te Rotterdam.

Neem direct contact op