Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Regaalwagens voor de horeca 

Zoekt u regaalwagens voor uw horeca onderneming? Dan vindt u bij ons een uitgebreid assortiment voor diverse gebruiksmogelijkheden. Of u nu een bakkerij heeft of een restaurant, een cateringbedrijf, brasserie of frietkot, een regaalwagen is altijd op een ideale manier in te zetten.Als u een oplossing zoekt om productiever te werken of een mogelijkheid nodig hebt om uw dienbladen, korven, bakken of borden zonder gerechten te vervoeren dan biedt een regaalwagen een efficiënte mogelijkheid. Ook voor gebruik in de zorgsector is een regaalwagen erg praktisch. 

Regaalwagens in diverse uitvoeringen 

Iedere horeca onderneming heeft andere wensen en daarom bieden wij diverse uitvoeringen waarmee u uw werk direct een stuk efficiënter kunt uitvoeren.  Onze regaalwagens zijn verkrijgbaar in diverse maten, met velerlei draagvermogens en een verschillend aantal geleiders met diverse onderlinge afstanden. Wilt u een hoge regaalwagen of een lage, een smalle of een brede, een wagen met veel of weinig onderlinge afstand tussen de geleiders? Wij bieden u een uitgebreid assortiment. U kunt zelfs regaalwagens bestellen met doorschuif blokkering om te voorkomen dat uw dienbladen of bakken doorglijden tijdens het transport of een haastige taak.

Het gemak van een regaalwagen 

Een regaalwagen is uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. U kunt er een stuk productiever mee werken. U kunt regaalwagens natuurlijk inzetten voor opslag, maar ook voor transport zijn ze ideaal. Alle wagens zijn voorzien van vier zwenkwielen, waardoor ze eenvoudig te verrijden zijn. Daardoor kunt u niet alleen uw producten overal naartoe vervoeren, maar is het schoonhouden van uw keuken ook bijzonder eenvoudig geworden. Twee van de vier wielen van de wagens hebben bovendien een remfunctie voor optimaal gebruik. Zo heeft u een stabiele en veilige basis. Alle regaalwagens zijn gemaakt van roestvrij staal van een hoogwaardige kwaliteit. Ze hebben een degelijke constructie en een lange levensduur.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...