Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Zeer snelle bezorging
6 klanten in de winkel

Wat is een sous vide? Sous vide is de Franse term voor “ onder vacuüm”. Met een sous vide kunt u producten  vacuümgaren. Met deze moleculaire  techniek  wordt het voedsel vacuüm verpakt met eventueel de kruiden erbij en vervolgens op een lage temperatuur in het waterbad gegaard. Het belangrijkste van de sous vide is dat de temperatuur constant blijft. Vacuüm garen geeft een heerlijke smaak en textuur aan het voedsel.
De zogenaamde warmtecirculator of dompelaar zorgt ervoor dat het water circuleert, wordt verhit en op een constante temperatuur blijft. Een groot voordeel van de sous vide is dat de temperatuur vaak tot een tiende graad nauwkeurig te reguleren is. U kunt de sous vide gebruiken voor het garen van vis, vlees, groenten, sauzen, toetjes, fruit, eieren, soepen. De sous vide is zelfs te gebruiken voor het bereiden van cocktails. De Saro Salerno 443-4000 is een zeer complete sous vide met een inhoud van 11 tot maximaal 22 liter en zeer geschikt voor de professionele keuken van restaurant, kantine en zorginstellingen.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief!