Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Horeca snijplanken

Welkom bij onze collectie van professionele snijplanken voor gebruik in de horeca keuken! Onze snijplanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diktes van 1 tot 4,5 cm, waardoor u de perfecte snijplank kunt kiezen voor uw specifieke behoeften.

We bieden twee verschillende materialen aan voor onze snijplanken: polyethyleen en hout. Polyethyleen snijplanken zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in drukke keukens waar hygiëne van het grootste belang is. Houten snijplanken daarentegen zijn duurzaam en geven een mooie uitstraling aan uw keuken. Sommige snijplanken zijn verkrijgbaar met een sap gleuf om te voorkomen dat sappen zich verspreiden over uw aanrecht.

Onze snijplanken zijn verkrijgbaar in sets van 6 kleuren, waardoor u gemakkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten voedsel en kruisbesmetting kunt voorkomen. Het gebruik van kleurgecodeerde snijplanken is een must in elke professionele keuken.

Bovendien bieden we ook snijplankenrekken aan, waarmee u uw snijplanken netjes en georganiseerd kunt opbergen. Onze rekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor zowel polyethyleen als houten snijplanken.

Uitleg kleurcodes

Als het gaat om het bereiden van voedsel, is het van cruciaal belang om kruisbesmetting te voorkomen. Om deze reden bieden wij kleurgecodeerde snijplanken aan, zodat u gemakkelijk onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten voedsel.

Onze witte snijplanken zijn speciaal ontworpen voor brood en kaas, waardoor u deze voedingsmiddelen gemakkelijk kunt snijden zonder dat uw mes bot wordt. Groene snijplanken zijn ideaal voor groenten en fruit, terwijl gele snijplanken speciaal zijn ontworpen voor gevogelte. Rode snijplanken zijn perfect voor vlees, terwijl blauwe snijplanken speciaal zijn ontworpen voor vis. Voor bereid vlees bieden wij bruine snijplanken aan.

Naast onze kleurgecodeerde snijplanken, bieden wij ook een breed assortiment aan horeca messen aan. Onze messen zijn vlijmscherp en van hoge kwaliteit, waardoor u uw voedsel gemakkelijk en nauwkeurig kunt snijden.

Het gebruik van kleurgecodeerde snijplanken in combinatie met kwaliteitsmessen is essentieel voor elke horeca keuken. Het voorkomt kruisbesmetting en zorgt ervoor dat uw voedsel veilig en hygiënisch wordt bereid.

Bestel nu onze kleurgecodeerde snijplanken en horeca messen en maak uw keuken compleet!

Kortom, onze collectie van professionele snijplanken is perfect voor elk type horeca keuken. Of u nu op zoek bent naar polyethyleen of houten snijplanken, met of zonder sapgleuf, in diverse kleuren en diktes, wij hebben het allemaal. Bestel nu en zorg ervoor dat uw keuken altijd hygiënisch en georganiseerd blijft!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...