Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Vrieskoffer

Horeca Koeling biedt een zeer uitgebreid assortiment professionele vrieskoffer/diepvries kisten van de bekende merken zoals Combisteel, Polar, Liebherr, Tefcold, Oscartielle en Isa. De ruime vrieskisten bieden de beste vriescapaciteit voor uw horecagelegenheid, of dat nu een restaurant, bar, kantine of café is.

Vrieskisten en vrieskoffers zijn essentiële apparaten voor het bewaren van voedselproducten op een lage temperatuur. Ze worden gebruikt in een verscheidenheid aan omgevingen, zoals horeca keukens, supermarkten, dierenwinkels, frietkotten, tankstations en nog veel meer. Deze vrieskisten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

Vrieskisten met klapdeksels bieden gemakkelijke toegang tot de inhoud en hebben meestal een groot bewaarvermogen. Deze kisten zijn ideaal voor het bewaren van grote hoeveelheden voedsel, zoals ijs, diepvriesgroenten, vlees, en vis. Ze zijn ook perfect voor horecagelegenheden waar grote hoeveelheden gekoelde producten opgeslagen moeten worden. De klapdeksels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten zoals witte klapdeksels of RVS deksels, om te voldoen aan de esthetische wensen van de gebruiker.

Vrieskoffers met glazen schuifdeksels of volle schuifdeksels zijn ideaal voor supermarkten of tankstations, waar producten zichtbaar moeten zijn voor klanten. Het glazen deksel maakt het gemakkelijk voor klanten om de inhoud te bekijken zonder de deur te openen, wat energie bespaart en de temperatuur van de producten constant houdt. Volle schuifdeksels bieden een hoge isolatiewaarde, waardoor ze bijzonder energie-efficiënt zijn.

Ongeacht de stijl, vrieskisten en vrieskoffers zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren zoals wit of zwart, wat hen in staat stelt zich te integreren in elke omgeving. Van kleine modellen geschikt voor dierenwinkels of frietkotten tot grote supermarkt vrieseilanden, er is een oplossing voor elke behoefte.

Het kiezen van de juiste vrieskist of vrieskoffer kan het verschil maken in uw bedrijfsvoering, het verbeteren van de efficiëntie en het waarborgen van de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om een horeca keuken, supermarkt, dierenwinkel, frietkot of tankstation, de juiste vriesoplossing kan u helpen bij het behouden van de versheid en kwaliteit van uw producten, terwijl het ook bijdraagt aan de esthetiek en functionaliteit van uw bedrijfsruimte.

Duurzame vrieskisten

De energiezuinige vrieskisten zijn te leveren met glas en dichte deksel. Vrieskisten zijn ideaal om van allerlei etenswaren of dranken te bewaren. U kunt vrieskisten automatisch laten ontdooien zodat u hem daarna weer eenvoudig schoon kunt maken. Bij Horeca Koeling bieden we professionele vrieskisten in diverse afmetingen en uitvoeringen. Een (diep)vrieskist heeft automatische ontdooiing, dit kan elektrisch of met heetgas ontdooiing. Lees beneden verder voor meer uitleg hierover.

De merken Combisteel en Tefcold zijn vooraanstaand op het gebied van vrieskisten. Zo is de Polar GM498 dankzij de gebogen glazen schuifdeksel ideaal geschikt voor het tonen en verkopen van ijs, maaltijden en andere diepvriesproducten. Deze vrieskist heeft een garantie van 2 jaar. 

Een ander geliefd model in de commerciële horeca is de professionele vrieskist van Topcold. Deze vrieskist beschikt onder andere over een energiezuinige isolatie , een afneembare scheidingswand . Deze vrieskist heeft een garantie van 1 jaar. Tevens zijn veel vrieskoffers bij Horeca Koeling ook beschikbaar in een energiebesparende uitvoering.

Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing  Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven.

Normale ontdooicyclus:  De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.

  • Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw vrieskoffer tijdelijk wat hoger wordt.

Heetgas ontdooiing:  Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.

  • Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft.

Wilt u meer informatie over onze vrieskisten / diepvrieskisten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte vrieskist voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...