Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Dampkappen

Het assortiment afzuigkappen in INOX is van hoogwaardige kwaliteit voorzien van gemakkelijk reinigbaren labyrint filters al onze afzuigkappen voldoen hierdoor aan de HCCP regels.

Maak uw horeca keuken compleet met onze dampkap met motor! Of u nu een schuin model, doos model of eiland model nodig heeft, wij hebben de perfecte dampkap voor uw horeca keuken. Onze dampkappen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van 90 cm tot 300 cm breed, zodat u altijd een passende oplossing kunt vinden voor uw keuken.

Onze dampkappen met motor zijn ontworpen om krachtig en efficiënt te werken, waardoor u kunt genieten van een schone en frisse keukenomgeving. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze dampkappen duurzaam en betrouwbaar in gebruik.

Of u nu op zoek bent naar een dampkap voor een drukke horeca keuken of voor een moderne thuiskeuken, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u. Onze dampkappen zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor u tijd en geld bespaart op lange termijn.

Maak uw keuken compleet met onze dampkap met motor en geniet van een schone en frisse keukenomgeving!

Bij Horeca Koeling vindt je een groot assortiment INOX meubilair. Brasserie, frietkot, hotels en  zorginstellingen  kunnen
niet zonder Inox werktafels, kasten, planken, spoeltafels enzovoort.  INOX is zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk.

Niet alleen de professionele horeca maakt gebruik van INOX meubilair, steeds vaker kom je industriële  interieurs tegen 
met professioneel INOX meubilair. Denk hierbij aan barbiers, winkels en de keuken.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...