Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Koelvitrine

Bent u op zoek naar een professionele koelvitrine voor uw horecagelegenheid? Dan vindt u bij Horeca Koeling een groot assortiment met voordelige en energiezuinige koelvitrines om uit te kiezen. Houdt eenvoudig uw blikjes en andere dranken op temperatuur, of presenteer uw heerlijke gerechten terwijl ze goed houdbaar blijven. Zoekt u een koelvitrine, maar heeft u geen groot budget? Bij ons vindt u zowel budget- als grotere merken. Zo is bijvoorbeeld de Saro SC 70 een echte eyecatcher door het strakke design en de frisse kleuren, maar is de prijs erg scherp!

De presentatie én functie van een koelvitrine

Onze koelvitrines zijn geliefd bij horecagelegenheden zoals restaurants, bars en kantines, maar worden ook veelvuldig gebruikt bij grote hotelbedrijven en kantoren. De meeste koelvitrines uit ons assortiment zijn namelijk eenvoudig schoon te maken, dankzij der automatische ontdooifuncties. De vitrines bieden niet enkel functionaliteit, maar ook uitstraling. De slimme Bartscher ledverlichting in de vitrines zorgt er bijvoorbeeld voor dat het licht egaal wordt verdeeld in de vitrine. Heeft u niet genoeg ruimte voor een brede koelvitrine? Kijk dan eens naar wat hogere vitrines zoals de Polar DP288! Zo komt u alsnog aan de benodigde capaciteit van uw koelvitrine in uw horecagelegenheid.

Kiest u voor een statische of geforceerde koelvitrine?

Koelvitrines bestaan in twee uitvoeringen: statisch en geforceerd. Wij leggen u graag uit wat het verschil is tussen deze koelkasten.

Statische koeling

De statische koeling is de traditionele koeling waarbij er geen (koude) lucht circuleert in de koelkast. Vanwege de beperkte luchtcirculatie kunnen er aanzienlijke temperatuurverschillen ontstaan. Daarbij is het voorin bijvoorbeeld iets warmer dan achterin de koelkast. Wij raden daarom altijd aan om de koeling van een thermometer te voorzien.

  • Voordelen: goedkoper in aanschaf – producten drogen minder snel uit – laag energieverbruik
  • Nadelen: koelkast kan niet als verkoop- of opslagkoeling gebruikt worden – lage koelcapaciteit – bij extreme warmte worden sommige plekken (te) warm
  • Voordelen: krachtige koeling – koeling is snel (weer) op temperatuur – temperatuur is overal gelijk
  • Nadelen: duurder in aanschaf – meer energieverbruik staat haaks op hoger koelvermogen

Geforceerde koeling

Een geforceerde koeling wordt ook wel een dynamische of geventileerde koeling genoemd. Hierbij wordt de lucht door een ventilator verspreid. Het voordeel hiervan is dat de koelkast snel op temperatuur komt.

Professioneel advies is de standaard

Wilt u meer informatie over de koelvitrine of wilt u graag weten welke koelapparatuur geschikt is voor uw horecagelegenheid? Neem contact op met onze adviseurs via 038081172. We zijn u graag vakkundig van dienst met een advies op maat, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring. Besluit u om een bestelling te plaatsen? Dan zorgen wij ervoor dat u uw koelvitrine zo spoedig mogelijk ontvangt. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...