Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Bain-Marie op brandpasta

Volgens de au-bain-marie methode wordt voedsel warm gehouden of verwarmd tot tegen het kookpunt. Omdat water niet warmer wordt dan maximaal 100°C, kunnen uw gerechten nooit aan de kook kunnen raken. Het voordeel van de elektrische bain-marie is dat u de temperatuur traploos kunt instellen zodat uw product precies op de juiste temperatuur is en blijft. Het voordeel van een Bain Marie op brandpasta is dat deze zonder stroomaansluiting te gebruiken is. De brandpasta is los verkrijgbaar in veilige blikvorm. Hierdoor ook zeer geschikt is voor catering doeleinden. Zo zet u uw gasten heerlijke maaltijden voor die perfect op temperatuur zijn en blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld eten tijdens een feestje. 

Waar te gebruiken

Als horeca eigenaar van een cateringbedrijf of all-you-can-eat restaurant , weet je hoe belangrijk het is om voedsel op de juiste temperatuur te serveren. Een bain-marie met brandpasta is daarom een onmisbaar product voor het behouden van de juiste temperatuur van je voedsel.

Onze bain-marie is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en heeft een capaciteit van GN-bakken (gastronorm-bakken) van 1/1 formaat. Dit biedt voldoende ruimte om verschillende soorten voedsel op te slaan en te presenteren, zoals soepen, sauzen, groenten en vleesgerechten.

De brandpasta zorgt voor een constante en gelijkmatige temperatuur van het voedsel in de bain-marie, waardoor het op de juiste temperatuur blijft voor je gasten. Het handige ontwerp maakt het eenvoudig om de brandpasta te vervangen en de bain-marie schoon te maken.

Onze bain-marie met brandpasta is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en past perfect bij elk buffet of all-you-can-eat restaurant. Bovendien is het een duurzaam product dat jarenlang meegaat en je bedrijf geld bespaart op de lange termijn.

Als eigenaar van een cateringbedrijf, all-you-can-eat restaurant of buffet, is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige apparatuur die je bedrijf ten goede komt. Onze bain-marie met brandpasta is een uitstekende keuze voor het behouden van de juiste temperatuur van je voedsel en het voldoen aan de hygiënenormen die in de horeca gelden. Het is een betrouwbare, efficiënte en professionele oplossing voor jouw bedrijf.

Wat is au-bain-marie precies?

Au-bain-marie is een eeuwenoude techniek en was ooit een tijdrovend proces. Het water werd in een grote pan verwarmd, in de pan met water werd een kleinere pan geplaatst en op die manier werd het voedsel verwarmd of warm gehouden. Gelukkig hoeft dit allemaal niet meer en heeft horeca koeling zowel een elektrische bain marie als een bain marie op brander pasta. Zo kunt u op een traditionele manier voedsel bereiden met het gemak van tegenwoordig. Eenvoudig, veilig,snel en met hetzelfde resultaat als op de ouderwetse manier.

Voedsel bereiden door het te verwarmen met behulp van elektrische au-bain-marie bakken is een nog vrij nieuwe techniek. Heeft u vragen over deze nieuwe kooktechniek of over een van onze andere producten? Wij beantwoorden deze vragen graag als u belt naar  038081172

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...