Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Zeer snelle bezorging
8 klanten in de winkel

IJsblokjesmachine

Een professionele ijsblokjesmachine is onmisbaar in elke horecagelegenheid. Bij Horeca koeling bieden wij een groot assortiment en professionele en voordelige ijsblokjesmachines aan. Voor de aanschaf stelt u zichzelf de vraag, welke ijsblokjesmachine is voor mij het meest geschikt en waar moet ik rekening mee houden? Dit leggen we u graag uit. 

Verschillende soorten ijsblokjesmachines voor uw horecagelegenheid

Bij Horeca Koeling verdelen we de professionele ijsblokjesmachines onder in A- en B-merken. In het ruime assortiment van onze 5-sterren webshop vindt u de volgende A-merken:

  • De ijsblokjesmachine van Hoshizaki produceert naast zeer koude, kraakheldere ijsblokjes ook crescent/halvemaanvormig, cubelet, schilfer-, nugget- en bol-, ster- en hartvormig ijs. Hoshizaki werkt met een zogenoemd gesloten celsysteem en biedt ultieme bescherming tegen besmetting van bacteriën en schimmels. Dit komt doordat het aantal punten waar verontreinigen in het ijsproductieproces optreden wordt verminderd. De professionele schilferijs- en ijsblokjesmachines van Hoshizaki zijn daarom erg geliefd bij ziekenhuizen, laboratoria en zorginstellingen. Door het gebruik van energiezuinig en milieuvriendelijk gas (R290) en hoogwaardige technieken zijn de Hoshizaki machines zeer zuinig. Dit uit zich in een energiebesparing van 16,9% tegenover het voorgaande HFC model.
  • De professionele ijsblokjesmachine van Brema is door de geavanceerde technieken en gebruik van het milieuvriendelijke gas R290 energiezuinig en bedrijfszeker. De ijsblokjesmachines zijn vooral erg populair in restaurants, cafés en clubs vanwege het kristalheldere, stevige ijsblokje dat het drankje niet verdunt. Er zijn handige installatiefilmpjes beschikbaar om zelf uw professionele ijsblokjesmachine in uw horecagelegenheid te installeren. Daarnaast zijn er ook instructies om de ijsblokjesmachine te onderhouden.

Naast deze twee fantastische merken vindt u in ons assortiment ook nog schilferijs- en ijsblokjesmachines van NordCap, Polar, CombiSteel, Bartscher, SARO en Whirlpool.

Hoeveel ijsblokjes of crushed ijs heeft u nodig?

Wilt u graag weten hoeveel kilo ijsblokjes of crushed ijs u nodig heeft uit uw professionele ijsblokjesmachine? Een vuistregel is dat u met 1 kilo ongeveer 15 glazen voorziet van ijsblokjes. Bereken extra ijsblokjes wanneer u glazen tot de rand wilt vullen met ijs of wanneer het een extra groot glas betreft, bijvoorbeeld bij cocktails. Wilt u crushed ijs gebruiken voor cocktails? Dan voorziet u met 1 kilo crushed ijs ongeveer 6 cocktails. Schaf ook zeker een bunkerinhoud aan voor uw professionele ijsblokjesmachine waarmee u de piekmomenten in uw horecagelegenheid zeker opvangt. Een tip van Horeca Koeling: neem op een rustig moment ijs uit de ijsblokjesmachine en vries dit in zakken in. Wanneer u extra ijs nodig heeft, laat u de ingevroren zak met een klap vallen zodat de ijsblokjes van elkaar komen.

Geniet van scherpe prijzen en excellente service

Als totaalleverancier van horeca apparatuur vinden wij het belangrijk om u zowel de scherpste prijzen als een excellente service te bieden. Wilt u meer informatie over onze professionele ijsblokjesmachines of andere horecabenodigdheden? Of heeft u hulp nodig om de geschikte ijsblokjesmachine voor uw horecagelegenheid te vinden? Bel ons op 038081172, dan helpen wij u graag verder. 

Waar zet ik de ijsblokjesmachine voor een correcte werking? De standaard luchtgekoelde ijsblokjesmachine is het zuinigste in gebruik. Deze moest vrijstaand opgesteld worden en kan niet ingebouwd worden. Er moet ruim voldoende ruimte vrij worden gehouden rondom de ijsblokjesmachine. Wanneer u de professionele ijsblokjesmachine wilt inbouwen, dan zijn daar speciale inbouw ijsblokjesmachines voor. Daarnaast hebben we watergekoelde ijsblokjesmachines die worden toegepast in situaties met extreem hoge omgevingstemperatuur en wanneer de professionele ijsblokjesmachine (beperkt) ingebouwd moet worden in de horecagelegenheid. Deze ijsblokjesmachines gebruiken het drinkwater om gekoeld te worden en is daarom de meest milieuonvriendelijke oplossing. Het is niet mogelijk om een professionele watergekoelde ijsblokjesmachine in te bouwen. In verband met condensvorming zal er rondom het apparaat enkele centimeters vrijgehouden moeten worden. Wilt u graag weten hoe alles werkt met de afvoer en de wateraansluiting? Dat leggen we u graag uit. Voor de wateraansluiting van een professionele ijsblokjesmachine is een standaard wasmachinekraan voldoende. De afvoer moet echter wel op de correcte hoogte zijn omdat het lekwater uit de bunker er door de zwaartekracht uitloopt. Meestal is tussen de 10 en 30 cm van de grond af voldoende, afhankelijk van de ijsblokjesmachine en de opstelling.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koeling aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koeling Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!