Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

IJsblokjesmachine

Als bedrijf in de horeca heeft gebruikt u ongetwijfeld dagelijks een professionele ijsblokjesmachine. Bij Horeca Koeling vindt u een ruime keuze van deze onmisbare machines met professionele én voordelige ijsblokjesmachines. Voor u en keuze maakt, denkt u best even na over welke machine het meest geschikt is voor uw bedrijf. Dit leggen we u graag uit.

Verschillende soorten ijsblokjesmachines voor uw horecagelegenheid

De professionele ijsblokjesmachines in ons assortiment zijn onderverdeeld in A- en B-merken. In het ruime assortiment van onze 5-sterren webshop vindt u de volgende A-merken:

  • De ijsblokjesmachine van Hoshizaki produceert naast zeer koude, kraakheldere ijsblokjes ook crescent/halvemaanvormig, cubelet, schilfer-, nugget- en bol-, ster- en hartvormig ijs. Hoshizaki werkt met een zogenoemd gesloten celsysteem. Dit zorgt voor een ultieme bescherming tegen besmetting van bacteriën en schimmels. Het aantal punten waar verontreinigen in het ijsproductieproces optreden wordt namelijk verminderd door dit systeem. De professionele schilferijs- en ijsblokjesmachines van Hoshizaki zijn daarom erg geliefd bij ziekenhuizen, laboratoria en zorginstellingen. De Hoshizaki machines zijn bovendien zeer zuinig, dankzij de geavanceerde technieken en het milieuvriendelijke E290 gas. Dit uit zich in een energiebesparing van 16,9% tegenover het voorgaande HFC model.
  • Ook de professionele ijsblokjesmachine van Brema is door de geavanceerde technieken en het milieuvriendelijke gas R290 energiezuinig en bedrijfszeker. De ijsblokjesmachines van dit merk zijn vooral erg in trek bij restaurants, cafés en clubs. De machine produceert namelijk kristalheldere, stevige ijsblokjes die de drankjes niet verdunnen. Er zijn handige installatiefilmpjes beschikbaar om zelf uw professionele ijsblokjesmachine in uw horecagelegenheid te installeren. Daarnaast zijn er ook instructies om de ijsblokjesmachine te onderhouden.

Naast deze twee fantastische merken vindt u in ons assortiment ook nog schilferijs- en ijsblokjesmachines van NordCap, Polar, CombiSteel, Bartscher, SARO en Whirlpool.

Hoeveel ijsblokjes of crushed ijs heeft u nodig?

Wilt u graag weten hoeveel kilo ijsblokjes of crushed ijs u nodig heeft uit uw professionele ijsblokjesmachine? Volg dan deze vuistregel: met 1 kilo ijs, voorziet u ongeveer 15 glazen van ijsblokes. Gaat om het zeer grote glazen of tot de rand gevulde glazen? Reken dan op extra ijsblokjes. Voor crushed ice bij cocktails geldt een andere richtlijn. In dit geval voorziet u met 1 kilo crushed ijs ongeveer 6 cocktails van ijs. Schaf ook zeker een bunkerinhoud aan voor uw professionele ijsblokjesmachine waarmee u de piekmomenten in uw horecagelegenheid zeker opvangt. Een tip van Horeca Koeling: neem op een rustig moment ijs uit de ijsblokjesmachine en vries dit in zakken in. Heeft u op een later moment ijs nodig? Neem dan de ingevroren zak en laat deze met een klap vallen. Zo komen de ijsblokjes makkelijk van elkaar los.

Geniet van scherpe prijzen en excellente service

Als totaalleverancier van horeca apparatuur vinden wij het belangrijk om u zowel de scherpste prijzen als een excellente service te bieden. Wilt u meer informatie over onze professionele ijsblokjesmachines of andere horecabenodigdheden? Of heeft u hulp nodig om de geschikte ijsblokjesmachine voor uw horecagelegenheid te vinden? Bel ons op 038081172, dan helpen wij u graag verder.

Waar zet ik de ijsblokjesmachine voor een correcte werking?

De standaard luchtgekoelde ijsblokjesmachine is het zuinigste in gebruik. Deze moest vrijstaand opgesteld worden en kan niet ingebouwd worden. Wilt u een professionele ijsblokjesmachine die u kunt inbouwen? Dan kiest u voor een speciale inbouw ijsblokjesmachines. Daarnaast hebben we watergekoelde ijsblokjesmachines die worden toegepast in situaties met extreem hoge omgevingstemperatuur en wanneer de professionele ijsblokjesmachine (beperkt) ingebouwd moet worden in de horecagelegenheid. Deze machines worden gekoeld via het drinkwater en zijn bijgevolg de meest milieuonvriendelijke oplossing. Deze professionele watergekoelde ijsblokjesmachine kunnen niet worde ingebouwd. In verband met condensvorming moet er rondom het apparaat namelijk enkele centimeters vrijgehouden worden. Voor de wateraansluiting van een professionele ijsblokjesmachine is een standaard wasmachinekraan voldoende. De afvoer moet echter wel op de correcte hoogte zijn geplaatst. Het lekwater uit de bunker loopt hier namelijk uit. Afhankelijk van de ijsblokjesmachine en de opstelling is een hoogte van 10 tot 30 cm voldoende.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...