Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Diverse sausdispensers

Een sausdispenser is een handige tool die in veel horecagelegenheden wordt gebruikt. Het stelt de keukenpersoneel in staat om sauzen gemakkelijk te doseren en te serveren, en zorgt voor een betere hygiëne en efficiëntie in de horeca keuken. De sausdispenser is geschikt voor verschillende soorten sauzen, zoals mayonaise, ketchup, mosterd, satésaus, knoflooksaus, sambal en meer.

De sausdispenser is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder knijpflessen in verschillende kleuren, dispensers met een pomp voor op bakken, en dispensers voor op emmers. De knijpflessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de verschillende sauzen gemakkelijk van elkaar kunt onderscheiden. De dispensers met een pomp zijn ideaal voor het doseren van grote hoeveelheden saus op bakken, terwijl de dispensers voor op emmers perfect zijn voor het doseren van grote hoeveelheden saus in één keer.

Een sausdispenser is niet alleen handig in de keuken, maar ook op de tafel Vogue K657 bij een grillroom, broodjeszaak, selfservice restaurant of kantine. Het stelt gasten in staat om zelf de gewenste hoeveelheid saus te doseren, en voorkomt verspilling van saus. Bovendien zorgt het voor een professionele uitstraling van uw horecagelegenheid.

De inhoud van de sausdispenser varieert van 200 ml tot maar liefst 12 liter, wat het geschikt maakt voor zowel kleine als grote horecagelegenheden. Met een sausdispenser kunt u erop vertrouwen dat uw sauzen altijd perfect gedoseerd en geserveerd worden, en dat u tijd en geld bespaart door verspilling van saus te voorkomen.

In conclusie, een sausdispenser is een onmisbare tool in de horeca keuken en op de tafel van uw horecagelegenheid. Het vergemakkelijkt het doseren en serveren van sauzen, zorgt voor een betere hygiëne en efficiëntie, en bespaart tijd en geld. Kies de juiste sausdispenser voor uw horecagelegenheid en verbeter de kwaliteit van uw dienstverlening.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...