Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Serveerwagens

Serveerwagens zijn een handige en praktische oplossing voor het serveren van koffie en thee op kantoor, in zorginstellingen, ziekenhuizen, buurthuizen en andere horeca instellingen waar dranken en snacks worden geserveerd. Ze zijn ook ideaal voor het opbergen van keukenartikelen en het transporteren van voedsel.

Onze serveerwagens zijn ontworpen om aan de behoeften van elke instelling te voldoen. Ze zijn vervaardigd uit duurzame en hoogwaardige materialen om langdurig gebruik te garanderen en zijn voorzien van stevige wielen voor eenvoudige verplaatsing. De plateaus zijn voldoende groot om meerdere kopjes koffie of thee, glazen, borden en andere accessoires op te bergen.

Onze serveerwagens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte en inrichting. De trolleys zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor ze perfect zijn voor drukke omgevingen.

Naast het serveren van dranken en snacks, zijn onze serveerwagens ook perfect voor het opbergen van keukenartikelen zoals pannen, schalen en bestek. Ze kunnen ook worden gebruikt als mobiele werkstations in de keuken of voor het organiseren van gereedschappen en apparatuur in de werkplaats.

Kortom, onze serveerwagens bieden een uitstekende oplossing voor het serveren van koffie en thee, het opbergen van keukenartikelen en het transporteren van voedsel. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en passen in elke omgeving. 

Maar ook voor het vervoer van toiletartikelen in hotels is een degelijke serveerwagen onmisbaar.
Bij Horecakoeling .be verkopen wij een zeer uitgebreid assortiment serveerwagens met twee tot zes bladen van de bekende merken Bartscher, Combisteel, Saro, Vogue en Rubbermaid. De wagens zijn uitgevoerd met vier stevige wielen waarvan twee geremd.

Wilt u een geruisloze wagen dan kiest u voor de Vogue F993 met vier geruisloze wielen. Dit type is er met twee of meer bladen en in verschillende afmetingen. De serveerwagens zijn meestal gemaakt van duurzaam INOX of kunststof. Een voorbeeld van de serveerwagen van kunststof met aluminium is de Saro Zoka1. Wij bieden de juiste serveerwagen voor uw horeca onderneming, refter, rusthuis, B&B en restaurant.

Bestel vandaag nog uw serveerwagen en maak uw werkruimte nog praktischer en efficiënter!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...