Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Drop-In INOX inbouw bakken

Indelingen steeds aanpassen om een uniek karakter te kunnen geven wordt steeds meer de regel. Behoeften veranderen dan ook van situatie tot situatie. Door middel van Drop-ins kunt u op een eenvoudige manier een creatieve indeling maken wat zorgt voor flexibiliteit, prestaties en gebruiksgemak. 

Verschillende soorten Drop-in

Horeca koeling biedt diverse soorten en maten Drop-in koelingen voor buffetmeubelen en grootkeukens of voor het gebruik in uw horecagelegenheid zoals een restaurant. De professionele Drop-ins zijn geschikt voor het koelen van uw gastronome bakken, of voor de presentatie direct op een plaatkoeling, of onder een glasopbouw, het is allemaal mogelijk. Verder vindt u bij ons ook geïsoleerde ongekoelde bakken voor schilfer of korrelijs uitgevoerd in inbouw of opzet bakken. De Drop-ins zijn uitermate geschikt om verse vis te presenteren of flesjes te koelen. De gekoelde versies zijn stekkerklaar uitgevoerd. Een voordelige Drop-in is bijvoorbeeld de Tefcold drop-in. Deze koeling is zeer geschikt voor horecagelegenheden zoals cafés, restaurants, maar ook voor hotels of kantoren. De koeler is voorzien van een handige digitale temperatuurregelaar en kan eenvoudig worden onderhouden vanwege het roestvaste staal binnen en buiten.Een andere koeling die geliefd is bij de commerciële horeca is bijvoorbeeld de Combisteel Drop-in. Dankzij de indeling van de GN bakken heeft u voldoende ruimte om uw voedselingrediënten koel te bewaren. Deze drop-in heeft een statische koeling. Lees hieronder wat dit inhoudt.

Statische koeling

Dit is de traditionele koeling. Het verschil met een geforceerde koeling is dat er bij een statische koeling geen (koude) lucht circuleert. De luchtcirculatie is dus beperkt waardoor er aanzienlijke temperatuurverschillen kunnen optreden. Wij raden aan om de koeling van een thermometer te voorzien. 

  • Voordeel - Goedkoper in aanschaf
  • Nadelen - Lage koelcapaciteit. 

Geventileerde koeling

Uitstekende Geventileerde Koeling: Met onze state-of-the-art geventileerde koelingstechnologie zorgt u voor een gelijkmatige en snelle afkoeling van al uw delicatessen, waarbij de kwaliteit en versheid steeds gewaarborgd blijven.

Ideaal voor GN1/1 Bakken: Optimaliseer uw opslag met deze koeling die specifiek ontworpen is voor GN1/1 bakken. Van sappige sushi tot frisse salades, alles past er perfect in.

Biedt uw gasten een continue stroom van vers gekoelde gerechten. Of het nu gaat om salades, koude voorgerechten of desserts, deze koeling zorgt dat uw buffet altijd aantrekkelijk en op temperatuur blijft.

Ideaal voor kantines! Hou uw drankjes heerlijk verfrissend en op de perfecte temperatuur voor uw gasten of medewerkers.

Onze drop-in koeling is niet alleen efficiënt, maar ook gebruiksvriendelijk. De installatie verloopt moeiteloos en past in elke setting.

Wilt u meer informatie over onze Drop-ins of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte Drop-in koeler voor uw horecagelegenheid? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...