Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Over ons

Horeca koeling een familiebedrijf in hart en nieren

Al meer dan 27 jaar zijn wij een familiebedrijf gespecialiseerd in horeca apparatuur en benodigdheden. Onze achtergrond ligt in ons horeca onderhoudsbedrijf, waar we een schat aan ervaring hebben opgedaan in de horecabranche. Met een vakkundig team van horeca adviseurs staan wij klaar om u te voorzien van de beste oplossingen voor uw horeca onderneming.

Klantenkring en onze sterke punten

Onze klantenkring is divers en omvat onder andere het koningshuis, defensie, scholen, diverse Horeca, mede landwinkels, supermarkten en frietkoten, met name professionele gebruikers. Wij zijn er trots op dat we met zoveel verschillende klanten hebben samengewerkt en hen hebben voorzien van hoogwaardige horeca apparatuur en benodigdheden.

Een van onze sterke punten is dat we topmerken aanbieden tegen scherpe prijzen. Met ruim 14.000 horeca producten en koelingen in ons assortiment, vindt u als horeca ondernemer bij ons een totaalaanbod voor al uw horeca benodigdheden. Of u nu op zoek bent naar koelkasten, vriezers, professionele keukenapparatuur of andere horeca benodigdheden, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan 100% service. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zowel online als offline. Ons team van horeca adviseurs staat voor u klaar om u te adviseren over de beste producten voor uw specifieke behoeften en om eventuele vragen te beantwoorden. We begrijpen dat snelheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn in de horeca, en we zorgen ervoor dat uw bestellingen snel en efficiënt worden verwerkt.

Scherpe prijzen en kwaliteit

Bij Horeca Koeling Vlaanderen kunt u rekenen op lage prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten. We begrijpen dat de horecabranche competitief is en dat u als ondernemer de beste prijzen wilt zonder in te leveren op kwaliteit. Daarom streven we ernaar om altijd concurrerende prijzen aan te bieden, zodat u kunt profiteren van de beste deals op de markt.

Gemakkelijk bestellen

Met onze eenvoudig te gebruiken online winkel maakt u snel en gemakkelijk uw bestellingen. We hebben ons best gedaan om het bestelproces zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat u zonder gedoe uw horeca benodigdheden kunt bestellen. Onze website is altijd beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag kunt winkelen en profiteren van onze scherpe prijzen.

Kortom, bij Horeca Koeling vindt u een ruim assortiment aan horeca apparatuur en benodigdheden, een vakkundig team van horeca adviseurs, scherpe prijzen in topmerken, en 100% service

De voordelen van winkelen bij een familiebedrijf - Horeca Koeling

Als u op zoek bent naar horeca apparatuur en benodigdheden, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Maar waarom zou u overwegen om uw aankopen te doen bij een familiebedrijf zoals Horeca Koeling? Hier zijn enkele voordelen van het winkelen bij een familiebedrijf:

  1. Ervaring en expertise: Bij een familiebedrijf zoals het onze, kunnen we bogen op jarenlange ervaring en expertise in de horecabranche. Onze familie heeft zich al ruim 27 jaar gewijd aan het leveren van hoogwaardige horeca apparatuur en benodigdheden aan onze klanten. We begrijpen de uitdagingen en behoeften van horecaondernemers als geen ander en kunnen u deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen bieden.
  2. Persoonlijke service: Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke service. Bij ons bent u geen anonieme klant, maar een gewaardeerde relatie. We nemen de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren en u te voorzien van persoonlijk advies. Ons toegewijde team van horeca adviseurs staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of verzoeken, zodat u de best mogelijke winkelervaring heeft.
  3. Klantgerichtheid: Als familiebedrijf stellen we de tevredenheid van onze klanten voorop. We streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. We begrijpen dat uw succes als horecaondernemer afhangt van de kwaliteit van uw apparatuur en benodigdheden, en daarom zetten we ons in om u alleen producten van topkwaliteit aan te bieden tegen scherpe prijzen.
  4. Flexibiliteit en maatwerk: Als familiebedrijf hebben we de flexibiliteit om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We begrijpen dat elke horecaonderneming uniek is en zijn eigen eisen heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan en passen we onze producten en diensten aan om aan uw specifieke vereisten te voldoen. We denken graag met u mee en vinden samen de beste oplossing voor uw horecaonderneming.
  5. Lokale betrokkenheid: Als familiebedrijf zijn we sterk betrokken bij onze lokale gemeenschap. We zijn trots op ons erfgoed en onze lokale wortels, en we streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan onze omgeving. Door bij ons te winkelen, ondersteunt u een lokaal bedrijf en helpt u de lokale economie te stimuleren.

Kortom, het winkelen bij een familiebedrijf zoals Horeca Koeling Vlaanderen biedt u de voordelen van ervaring, expertise, persoonlijke service, klantgerichtheid, flexibiliteit en lokale betrokkenheid. We streven ernaar om u de best mogelijke en positieve koopervaring aan te bieden.

Heeft u vragen neem direct contact op of bezoek onze webshop www.horecakoeling.be
of bel: 038081172 of mail naar: info@horecakoeling.be

Neem direct contact op