Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Keuken gereedschap

Horeca keukengerei omvat een breed scala aan verschillende tools en accessoires die worden gebruikt in de keukens van restaurants en andere horecagelegenheden. Van bakspatels tot vleeshamers, elk stuk keukengerei heeft zijn eigen unieke toepassing en helpt bij het bereiden van de heerlijkste gerechten.

Een bakspatel is een van de meest gebruikte keukentools in de horeca. Het is een plat stuk metaal dat aan het uiteinde een handvat heeft en wordt gebruikt voor het omdraaien van voedsel in de pan of op de grill. Een eiersnijder is een handig stuk gereedschap waarmee je eieren in gelijke plakjes kunt snijden. Het is vooral handig voor het maken van salades en het bereiden van broodjes.

Een garde is een keukentool die wordt gebruikt voor het mengen en opkloppen van ingrediënten. Het heeft lange, dunne draden en een handvat en wordt vaak gebruikt voor het kloppen van eiwitten, slagroom en sauzen. Een bakkwast wordt gebruikt voor het aanbrengen van vloeistoffen, zoals olie of glazuur, op voedsel tijdens het koken of bakken.

Een pollepel is een diepe lepel met een lange steel die wordt gebruikt voor het opscheppen van soepen, stoofschotels en andere gerechten. Maatbekers worden gebruikt voor het meten van ingrediënten bij het bereiden van recepten en komen vaak voor in sets met verschillende maten. Roerspatels worden gebruikt voor het mengen van ingrediënten in potten en pannen, en zijn meestal gemaakt van hout of kunststof.

Een vleeshamer is een zwaar keukengereedschap dat wordt gebruikt om vlees zachter te maken of te pletten voor het bereiden van gerechten zoals schnitzels en kipfilets. Andere handige horeca keukengerei omvat snijplanken, keukenmessen, raspjes, zeven en tangen.

Ontdek onze hoogwaardige vergieten, essentiële keukenhulpmiddelen voor het spoelen, afgieten en afgieten van voedsel. Onze vergieten zijn verkrijgbaar in zowel duurzaam roestvrij staal als stevig polypropyleen, geschikt voor elke keukenomgeving.

Met een diameter variërend van 23 tot 47 cm bieden onze vergieten ruime capaciteit voor het hanteren van verschillende hoeveelheden voedsel. Of je nu groenten wast, pasta afgiet of salades droogt, onze vergieten maken het werk snel en efficiënt.

Kies voor de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van onze vergieten en ervaar het gemak van het bereiden van maaltijden in jouw keuken. Met hoogwaardige materialen en verschillende afmetingen zijn onze vergieten perfect geschikt voor elke kookbehoefte.

In het kort, de verscheidenheid aan horeca keukengerei is eindeloos en is ontworpen om koks te helpen bij het bereiden van de beste gerechten. Het juiste gereedschap kan het verschil maken in de keuken en ervoor zorgen dat gerechten op tijd en op smaak worden bereid.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...