Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Bakplaten 

Bakplaten worden veelvuldig gebruikt in de horeca en zijn ideaal voor het bereiden van verschillende soorten producten. Omdat een bakplaat zo vaak benodigd is en u er uiteraard lang profijt van wilt hebben is het verstandig te kiezen voor een exemplaar van een uitstekende kwaliteit. Bij ons vindt u bak- of grillplaten van gerenommeerde merken zoals CombiSteel, GastroM en Buffalo. Daarmee bent u verzekerd van een bakplaat die lang meegaat en serveert u gegarandeerd perfecte gerechten. In ons assortiment vindt u een zeer uiteenlopend aanbod bak- of grillplaten. Bekijk snel de vele mogelijkheden.   

De diverse uitvoeringen van onze bakplaten 

Met een uitgebreid assortiment grillplaten zoals dat van ons vindt u uiteraard een ruime keuze voor iedere horeca gelegenheid. Natuurlijk bieden wij bakplaten in diverse uitvoeringen. U kunt niet alleen kiezen voor de juiste maat die past in uw keuken, maar tevens voor een manier van verwarming die het best bij u past. Wilt u elektrisch grillen of liever op gas of lavasteen? Kiest u voor een enkel of dubbel model? Wat u ook wilt, bij ons vindt u het direct. U kunt tevens kiezen voor een gladde of geribbelde grillplaat. We bieden uiteraard ook grillplaten die een combinatie bieden van een gladde en geribbelde plaat. 

Uitstekende kwaliteit bak- en grillplaten 

Bakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Of u nu kiest voor een grillplaat of een bakplaat, het is van belang dat de warmte over de gehele plaat wordt verdeeld. Al onze artikelen in dit assortiment zijn gemaakt van een stevige kwaliteit en verkrijgbaar in diverse materialen, zoals gietijzer, RVS of chroom. U kunt ze bestellen in een uitvoering van 230 of 400 volt. Of u nu met regelmaat groente of vlees grilt, vis of een ei, bij ons vindt u elke grillplaat voor een professionele horeca onderneming. Wilt u meer weten en twijfelt u over uw keuze? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...