Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Alle saladettes bij Horeca Koeling zijn koeltechnisch van uitzonderlijk goede kwaliteit. Dankzij ons grote assortiment is er altijd wel een geschikte saladette voor u bij! Onze kwalitatieve saladettes zijn zeer geliefd bij horecagelegenheden zoals Lunchroom, shoarmazaken, grillroom, Dönerzaak, pizzaria, broodjeszaken, restaurants, hotelbedrijvencafetaria, of in een delicatessenwinkels.

Verschillende merken

Horeca Koeling biedt dan ook alle grote merken op het gebied van saladettes aan, zoals Tefcold, Ecofrost, SARO, CombiSteel Polar en Inomak. Dit is slechts een greep uit alle merken die wij aanbieden. De professionele saladettes zijn bovendien uitgevoerd in robuust, eenvoudig te onderhouden RVS. Daarnaast zijn de ingebouwde koelunits energiezuinig. Tot slot zijn de koelingen uitgerust met automatische ontdooiing. Zo houdt u de apparatuur makkelijk schoon en bent ook nog eens duurzaam bezig! 

Tefcold

Maak kennis met de Saladette van het bekende merk Tefcold: de perfecte koeloplossing voor uw horecabedrijf! Deze Saladette is voorzien van een open bovenkant die geschikt is voor GN-bakken, waardoor u uw ingrediënten gemakkelijk en snel kunt bereiden en serveren.

De Saladette Tefcold SS7200 is uitgerust met ventilatiekoeling, waardoor de temperatuur gelijkmatig wordt verdeeld en uw ingrediënten op de optimale temperatuur worden bewaard. Dit zorgt ervoor dat uw salades, sandwiches en andere koude gerechten altijd vers en smakelijk blijven, zelfs op drukke momenten.

Met een capaciteit van GN-bakken heeft deze Saladette voldoende ruimte voor al uw ingrediënten. De GN-bakken zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, waardoor u snel kunt wisselen tussen verschillende gerechten. Daarnaast is de Saladette voorzien van een handig werkblad, waarop u uw ingrediënten kunt voorbereiden en samenstellen.

De Tefcold Saladette is niet alleen functioneel, maar ook zeer stijlvol. De strakke, moderne vormgeving past perfect in elke professionele keuken en zorgt voor een nette uitstraling. Bovendien is de Saladette zeer eenvoudig te reinigen, wat essentieel is voor een hygiënische keukenomgeving.

Kortom, de Tefcold Saladette is een onmisbare koeloplossing voor uw horecabedrijf. Met zijn ventilatiekoeling, ruime capaciteit en handige functies maakt deze Saladette het bereiden en serveren van koude gerechten gemakkelijk en efficiënt. Bestel hem vandaag nog en geniet van jarenlang probleemloos gebruik!

Polar

Een goed voorbeeld van een geliefd product in de commerciële horeca is de Polar G604. Deze energiezuinige saladette heeft maar liefst een inhoud van 254 liter. De digitale display
zorgt voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.

De saladettes van Horeca Koeling zijn stuk voor stuk hoogwaardige producten waar u als hotellier, restauranteigenaar of cateraar nog jarenlang plezier van heeft.

Wilt u meer informatie over onze professionele saladettes of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte saladette voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...