Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Alle saladettes bij Horeca Koelen zijn koeltechnisch van uitzonderlijk goede kwaliteit. Dankzij ons grote assortiment is er altijd wel een geschikte saladette voor u bij! Onze kwalitatieve saladettes zijn zeer geliefd bij horecagelegenheden zoals Lunchroom, shoarmazaken, grillroom, Dönerzaak, pizzaria, broodjeszaken, restaurants, hotelbedrijvencafetaria, of in een delicatessenwinkels.

Verschillende soorten

Horeca Koelen biedt dan ook alle grote merken op het gebied van saladettes aan, zoals SARO, CombiSteel Polar en Inomak. Dit is slechts een greep uit alle merken die wij aanbieden. De professionele saladettes zijn bovendien uitgevoerd in robuust, eenvoudig te onderhouden RVS. Daarnaast zijn de ingebouwde koelunits energiezuinig. Tot slot zijn de koelingen uitgerust met automatische ontdooiing. Zo houdt u de apparatuur makkelijk schoon en bent ook nog eens duurzaam bezig! 

Een goed voorbeeld van een geliefd product in de commerciële horeca is de Polar G604. Deze energiezuinige saladette heeft maar liefst een inhoud van 254 liter. De digitale display zorgt voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.

De saladettes van Horeca Koelen zijn stuk voor stuk hoogwaardige producten waar u als hotellier, restauranteigenaar of cateraar nog jarenlang plezier van heeft.

Wilt u meer informatie over onze professionele saladettes of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte saladette voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...