Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Voor een goede presentatie van uw gerechten is een stijlvolle tafelinrichting nodig. Horeca Koeling biedt een ruim assortiment tafelgerij in verschillende modellen en altijd uitgevoerd in een goede kwaliteit materialen. Onze professionele buffetten en tafels zijn zeer geschikt voor horecagelegenheid zoals restaurants, cafés en hotels. Naast dat de buffetten en tafels in ons assortiment van goede kwaliteit zijn, zijn ze ook nog eens voordelig. Dit levert een top prijs-kwaliteitsverhouding.

Breed assortiment Horeca Megastore biedt een groot assortiment aan met gereedschappen voor uw horecaonderneming, zoals houten planken en borden, rieten mandjes, serveerschalen, drank dispensers, bestek, buffet vitrines, menuhouders en nog veel meer. Serveer uw brood, tapas of mooie steak op een houten plank of schaal van goede kwaliteit, dan komt uw gerecht altijd tot zijn recht! Horeca Megastore heeft ook planken vervaardigd van duurzaam bamboe. Welk soort hout u ook kiest: alle planken en borden zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Stijlvol tafellinnen Om de presentatie van uw gerechten een finishing touch te geven is het belangrijk dat de tafel waar de gasten aan zitten ook stijlvol is opgemaakt. Wij bieden diverse tafellinnen aan van goede kwaliteit, in diverse kleuren en maten. Deze zijn handig te combineren met de RVS tafelclips en servethouders. 

Wilt u meer informatie over onze professionele buffetten, tafels en andere serveerelementen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. 


Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...