Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Professionele verwarmingslamp

Wanneer u een professionele verwarmingslamp wilt aanschaffen zijn er een aantal zaken van belang. Zoals gebruik, welke gerechten gaat u warmhouden, kiest u voor een lamp of brug, is de lamp/brug geschikt voor alle horeca, temperatuur.

Wij zetten het graag voor u op een rijtje

Een verwarmingslamp houdt gerechten warm op de door u aangeboden temperatuur. Voedsel droogt niet uit door het gebruik van de lamp maar houdt het warm. Een lamp wordt vaak gebruikt bij pizzeria’s, de pizza blijft  warm en verliest geen smaak of kwaliteit door uitdroging. De infrarode straal houdt de warmte vast en heeft geen enkele invloed op de kookwijze van uw gerechten. Een verwarmingslamp is verstelbaar en intrekbaar. De warmhoudlampen uit de serie  Combisteel Chefs Heat  zijn zeer prettig geprijsd en inclusief lamp. Gaat u voor strak design kijk dan naar de Saro Romeo een lamp die hoge kwaliteit verbind met mooi design.

Andere mogelijkheden 

Een andere optie is  een verwarmingsrail met meerdere lampen, dit heeft natuurlijk ook te maken met de ruimte die u beschikbaar heeft. Een voordeel van de rail is dat u meerdere gerechten tegelijk warm kunt houden, een nadeel is dat in tegenstelling met de lamp de rail niet te verstellen en uit te trekken is. U moet dus van tevoren goed bedenken hoe u de lamp / brug wilt gebruiken. De Combisteel verwarmde etagères zijn in meerdere breedtes verkrijgbaar en met 1 of 2 niveaus. Een echte aanrader in de drukke keuken van hotel, restaurant of kantine.
Uw gasten zullen het zeker waarderen dat de gerechten goed warm uitgeserveerd worden. 

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie over onze professionele keukenapparatuur of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt keukenapparaat voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag. Wij staan graag voor u klaar als u belt naar 038081172 

Neem hier eens een kijkje

Bordenwarmer | Gastro Norm bakken Pizza werkbank |

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...