Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Horeca keuken warmtebruggen

De warmtebrug houdt uw gerechten warm en zorgt ervoor dat het niet uitdroogt. De Bartscher 114001 infrarood warmtebrug is onmisbaar in de drukke professionele keuken. Deze warmtebrug kunt u ophangen aan een ketting of er een voet onder monteren. Eenvoudige montage, dit is reeds voorbereid. De verwarmde etagères van CombiSteel zijn uitgevoerd in duurzaam RVS en bieden de mogelijkheid om borden en serviesgoed op de brug te plaatsen.
Deze etagères zijn leverbaar in 1 of 2 niveaus. Professionele etagères zijn uitermate geschikt voor de horeca keukens van restaurant, zorginstelling en catering.

Keramische Warmtestraler: Laat Uw Gerechten Langer Stralen

Een culinaire ervaring wordt niet alleen bepaald door de smaak en presentatie van een gerecht, maar ook door de temperatuur. Met onze keramische warmtestraler zorgt u ervoor dat elk gerecht dat u serveert niet alleen heerlijk, maar ook heerlijk warm is.

Kenmerken:

  • Hoogwaardige Keramiek: De keramische technologie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor gerechten consistent warm blijven zonder te overkoken of uit te drogen.
  • Energie-efficiëntie: Verbruikt minder energie dan traditionele warmtestralers, maar biedt toch een krachtige en betrouwbare warmtebron.
  • Elegante Vormgeving: De strakke, minimalistische uitstraling past perfect in elke professionele of huiselijke keukenomgeving, zonder afbreuk te doen aan functionaliteit.
  • Veilig Gebruik: De keramische materialen worden niet oververhit en zijn veilig aan te raken, waardoor het risico op brandwonden wordt geminimaliseerd.
  • Gemakkelijk te Reinigen: Dankzij het gladde keramische oppervlak kunnen vlekken en spetters gemakkelijk worden afgeveegd, waardoor de warmtestraler er altijd als nieuw uitziet.

In de culinaire wereld is timing alles. Met onze keramische warmtestraler hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw meesterwerken afkoelen voordat ze de tafel bereiken. Het is een essentieel hulpmiddel voor elke chef-kok die streeft naar perfectie bij elke presentatie.

Zet de standaard voor warme en smaakvolle gerechten. Investeer in onze keramische warmtestraler en verwen uw gasten met perfect verwarmde culinaire hoogstandjes

Etagères zijn ruimtebesparend en daarom zeer geschikt voor de kleinere keuken. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...