Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Het grote succes van Polar professionele koelingen is te danken aan de hoge kwaliteit én betaalbaarheid, maar natuurlijk ook door het uitgebreide assortiment aan zoals IJsblokjesmachines, rvs koelkasten, vrieskasten, barkoelingen, koelkasten met glasdeur, vrieskasten met glasdeur, wijnkoelingen maar ook blastchillers en snelkoelingen. De service is erg goed geregeld bij Polar, er word 2 jaar volledige  garantie gegeven en reserve onderdelen zijn ruim beschikbaar.

Er zijn inmiddels al ruim 225.000 Polar koelingen in Europa verkocht, Polar koelingen zijn ontworpen door een Engels bedrijf en laat deze professionele koelingen in China fabriceren. Dit gebeurd onder de strenge eisen die Polar eist, en al de koelingen voldoen daarom ook aan de strenge hoge Europese normen. Omdat dit product zo betrouwbaar is geeft Polar dan ook gerust twee jaar volledige garantie op deze prachtige producten.

Heeft u een professionele koeling nodig voor uw hotel, restaurant, café?, voor elke professionele keuken is er altijd een geschikte Polar koeling voor u beschikbaar.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...