Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
 • Laagste prijzen in België België
 • Premium service en garantie
 • 100% prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf € 250
 • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Koelcel

Bent u op zoek naar een geschikte koelcel of koelkamer voor uw onderneming in de horeca? Dan vindt u in het assortiment van Horeca Koeling zeker de juiste koelcel voor uw toepassing. Frigocellen zijn immers geschikt voor een brede waaier aan horecagelegenheden zoals cafetaria, cafés, hotels en restaurants. Echter maken ook andere ondernemingen gebruik van koelcellen, zoals slagerijen, viswinkels, supermarkten, bakkerijen, zuivel- en kaaswinkels en delicatessenwinkels. Wij bieden voordelige en professionele koelcellen en vriescellen die geschikt zijn voor intensief gebruik. Ontdek ons aanbod en bestel snel een gepaste koelcel voor uw bedrijf.

Een koelcel met gepaste capaciteit voor elk bedrijf in de horeca

Om de juiste koelcel voor uw onderneming in de horeca of een ander branche te kiezen, is het zeer belangrijk te zoeken naar een koelcel die beschikt over voldoende capaciteit. Bij het bepalen van de koelcapaciteit voor uw koelcel zijn de volgende zaken van belang:

 • Hoe intensief wordt uw koelcel gebruikt?
 • Wordt er veel in de cel gewerkt per dag?
 • Gaat de cel meerdere keren achter elkaar open en dicht?
 • Hoe groot is de inbreng in kg per keer en hoeveel gaat er per keer uit?
 • Gaan de producten gekoeld of ongekoeld de koelcel in?
 • Wat is de omgevingstemperatuur waarin de koelcel zich bevindt: staat hij in een koele kelder of in een warme productie ruimte?
 • Om welke soort producten gaat het: groente, vlees, vis of zuivelproducten?

Tefcold koelcellen

Ontdek de ultieme oplossing voor het koelen en bewaren van voedsel met onze Tefcold koelcellen plug & play. Deze koelcellen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en maximale efficiëntie, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in restaurants, supermarkten, cateringbedrijven en meer.

Eenvoudige Installatie met Voorgemonteerde Motor
Onze Tefcold koelcellen plug & play worden geleverd met een voorgemonteerde motor in het paneel, waardoor de installatie snel en gemakkelijk verloopt. Dit betekent dat je geen aparte motorunit hoeft te installeren, waardoor je tijd en kosten bespaart bij het opbouwen van de koelcel.

Flexibele Afmetingen voor Jouw Behoeften
Onze koelcellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, variërend van 120 cmtot wel 300 cm, waardoor je de juiste maat kunt kiezen voor jouw specifieke ruimtebehoeften. Of je nu een kleine of grote koelcel nodig hebt, wij hebben de perfecte oplossing voor jou.

Uitstekende Isolatie en Duurzaamheid
Met een paneelisolatie van 80 mm bieden onze koelcellen uitstekende thermische efficiëntie, waardoor de temperatuur constant blijft en jouw producten veilig worden bewaard. De antislipvloer van SS304 roestvast staal zorgt voor duurzaamheid en veiligheid bij het laden en lossen van goederen.

Veelzijdige Toepassingen in Diverse Industrieën
Onze Tefcold koelcellen zijn ideaal voor gebruik in verschillende industrieën, waaronder horeca, voedseldistributie, catering en meer. Of je nu vers voedsel, dranken of ingrediënten moet bewaren, onze koelcellen bieden de perfecte oplossing voor het behouden van de kwaliteit en versheid van jouw producten.

Upgrade jouw koelopslag met onze Tefcold koelcellen plug & play en geniet van eenvoudige installatie, uitstekende isolatie en duurzaamheid. Met flexibele afmetingen en hoogwaardige materialen zijn onze koelcellen de ideale keuze voor jouw bedrijf.

Bestel meteen uw koelcel of vraag onze experts om advies

Bij Horeca Koeling vindt u professionele koel- en vriescellen van de duurzaamste materialen. Alle combinaties van de door ons aangeboden cellen en motoren gaan uit van een gemiddelde van bovenstaande factoren. Denkt u daar van af te wijken, dan kunt u in overleg met een van onze medewerkers samen precies bepalen wat u nodig heeft. Onze professionals helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u de perfecte koelcel gevonden voor uw bedrijf in de horeca? Bestel deze dan meteen online en profiteer van onze razendsnelle bezorging! Ontvangt u graag eerst een offerte, bijvoorbeeld voor de montage van de koelcel? Neem dan contact met ons op en bel 038081172.

N.B. Voor het opslaan van bloemen en kaas zijn speciale koelmotoren nodig welke geschikt zijn op hogere temperaturen tussen de +10 ºC en +14 ºC graden te werken. Neem voor dit soort doeleinden contact op met een medewerker van Horeca Koelen voor een goed advies hierover.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...