Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Bezorg pizzatassen

Met onze warmhoud pizzabezorgtassen houdt u uw pizza's heerlijk warm, zelfs tijdens het bezorgen! Onze tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u voor elke bestelling de perfecte maat tas heeft. Of u nu een grote familiepizza bezorgt of meerdere kleine pizza's, onze tassen zijn geschikt voor elke maat.

Onze tassen zijn verkrijgbaar in rood en zwart en zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw pizza's veilig en warm blijven tijdens het transport. De tassen zijn voorzien van stevige handvatten Cambro FB270 en een verstelbare schouderband voor gemakkelijk dragen en zijn ontworpen om gemakkelijk in de auto of op de fiets te passen.

Onze warmhoud pizzabezorgtassen zijn niet alleen geschikt voor pizzeria's en bezorgrestaurants, maar ook voor iedereen die graag pizza's warm wil houden tijdens het transport. Of u nu pizza's bezorgt voor een evenement of gewoon thuis pizza bestelt en deze warm wilt houden totdat uw gasten arriveren, onze tassen zijn de ideale oplossing.

Onze tassen zijn gemakkelijk schoon te maken en op te bergen en zijn een onmisbare aanvulling op elke bezorg- of cateringonderneming. Bestel vandaag nog onze warmhoud pizzabezorgtassen en bied uw klanten de beste pizza-ervaring!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...