Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Informatie over horeca salade vitrines
Een opzetvitrine is onmisbaar voor het hygiënisch bewaren van uw producten. U kunt de vitrine eenvoudig plaatsen op een tafel of onderstel. Er zijn opzetvitrines met glazen deksel waar de klant meteen het aanbod kan bekijken. Ook zijn er uitvoeringen met een gesloten RVS deksel.

Groot assortiment, verschillende soorten
Horeca Koelen biedt een groot assortiment aan met merken als Bartscher, Afinox en Polar. Deze smaakvol ontworpen salade vitrines laten uw salades en/of buffetten nog beter uitkomen en houden de gerechten lang vers. De vitrines zijn in diverse afmetingen beschikbaar, zodat u altijd wel een geschikte salade opzetvitrine voor uw horecagelegenheid vindt.

Commerciële horeca
Veel professionele horecabedrijven gingen u voor, denk aan restaurants, bars en grote hotels. Niet alleen de functionaliteit, maar ook de handigheid en eenvoud van de producten is een reden van populariteit. Zo zijn de binnen vakken van de vitrines uitgevoerd in hoogwaardig RVS, dat eenvoudig schoon te maken is. Bovendien is de montage van deze salade vitrines zeer eenvoudig! 

Wilt u meer informatie over onze professionele salade opzetvitrines of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte saladevitrine voor uw horecaonderneming?  contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...