Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Warmhoudvitrines

Met een warmhoudvitrine  blijven uw warme producten perfect op temperatuur. U kunt de vitrine op de toonbank plaatsen of op een tafel, kleinere modellen worden meestal gebruikt in bakkerijen en toko’s. Denkt u bijvoorbeeld aan kaas, saucijzen en worstenbroodjes, in de toko wordt er meestal een  kleine hoeveelheid kip en vlees warm gehouden voor op de broodjes. In het wat grotere formaat kunt u complete borden met gerechten warmhouden. Een warmhoudvitrine heeft een waterbassin waardoor uw producten niet uitdrogen. 

Waar te gebruiken

Als eigenaar van een kantine, selfservice restaurant, bakkerij, toko', snackbar of tankstation is het belangrijk om te investeren in hoogwaardige warmhoudvitrines om jouw eten warm en smakelijk te houden voor jouw klanten. Onze collectie warmhoudvitrines varieert in grootte van 50 cm tot 150 cm breed, met rechte of ronde ruiten en van 1 tot 3 niveau's.

Onze warmhoudvitrines zijn verkrijgbaar in zowel zelfbediening- als bedieningsmodellen. Het zelfbedieningsmodel is perfect voor bedrijven die hun klanten een snelle en gemakkelijke zelfbedieningsoptie willen bieden. Deze vitrines zijn perfect voor het presenteren van warme gerechten, worstenbroodjes, kaasbroodjes, loempia's.

We bieden moderne en nostalgische ontwerpen die passen bij elke stijl van jouw bedrijf. Merken zoals Bartscher, Neumarker 05-70034, Combisteel en Buffalo garanderen de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, waardoor je een product krijgt dat lang meegaat.

Onze warmhoudvitrines zijn eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Ze zijn uitgerust met thermostaten die de temperatuur regelen en zijn eenvoudig te reinigen dankzij de verwijderbare roosters.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om jouw eten warm te houden en tegelijkertijd je klanten tevreden te houden, dan zijn onze warmhoudvitrines de perfecte oplossing. Investeer in hoogwaardige apparatuur en zie hoe jouw bedrijf floreert.

Bij Horecakoeling geven wij u graag een goed advies.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...