Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Horeca vloerputten

Horeca Koeling keuken vloerput, een must-have voor elke horeca keuken die op zoek is naar een efficiënte oplossing voor het afvoeren van vuil water en het droog houden van de keukenvloer.

Onze vloerputten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in horeca keukens en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, hitte en chemicaliën die vaak in keukens worden gebruikt. Het robuuste ontwerp en de stevige constructie garanderen een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

De vloerput biedt een betrouwbare oplossing voor het afvoeren van afvalwater en voorkomt verstoppingen in de afvoer, waardoor de keukenvloer droog blijft en de veiligheid wordt verbeterd. Het rooster is ontworpen om vuil en afval op te vangen, waardoor uw vloer schoon en droog blijft en het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd. Dit maakt de vloerput essentieel voor elke keuken waar de hygiëne en veiligheid voorop staan.

Onze vloerputten zijn gemakkelijk te installeren en schoon te maken, wat essentieel is in een drukke horeca keuken. We bieden ook een breed scala aanvetputten.

Onze vloerputten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw keuken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze vloerput de beste keuze is voor elke horeca keuken die behoefte heeft aan een betrouwbare en duurzame oplossing voor het afvoeren van vuil water en het droog houden van de keukenvloer.

Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom onze vloerput de beste keuze is voor uw keuken!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...