Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
 • Laagste prijzen in België België
 • Premium service en garantie
 • 100% prijsgarantie
 • Gratis verzending vanaf € 250
 • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Koelkast

Heeft u een zaak in de horeca en bent u op zoek naar een geschikte koelkast met voldoende capaciteit? Dan vindt u bij Horeca Koeling wat u zoekt. Ons assortiment bevat heel wat koelkasten, van zowel toonaangevende merken als budgetmerken, voor professionele gebruik. Het is echter belangrijk om de juiste ijskast te kiezen voor uw zaak. Bij Horeca Koeling voorzien we u graag van professionele advies en vertellen we met welke aspecten u rekening dient te houden.

Ontdek meer over de verschillende soorten horeca koelkast

Voor zaken in de horeca, bestaat er een brede waaier aan koelkasten, onderverdeeld in verschillende soorten. Daarbij is het belangrijk dat u een koelkast kiest, die voldoet aan uw wensen en kiezen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een koelkast met geforceerde koeling, of een met statische koeling.

 • De statische koeling is de traditionele manier van koelen waarbij geen (koude) lucht in de horeca koelkast circuleert. Hierdoor is het mogelijk dat er temperatuurverschillen optreden. Deze koelkast voor in uw horecagelegenheid is echter wel goedkoper in aanschaf en heeft een laag energieverbruik.
 • De geforceerde koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, verspreidt lucht door een ventilator in de horeca koelkast. Het voordeel is dat de koelkast snel op temperatuur komt en dat de temperatuur overal gelijk is. Deze koelkast is wel duurder in aanschaf en heeft een hoger energieverbruik.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Horeca Koeling bieden we u keuze uit een ruim assortiment en vindt u diverse toonaangevende merken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Polar, Exquisit, SARO, Liebherr, CombiSteel en ScanCool. Zoekt u iets speciaals? NordCap heeft bijvoorbeeld een zwarte koelkast, zowel vanbinnen als -buiten, voorzien van ledverlichting.  Daarnaast is er een groot aanbod in krasvast rvs of gepoedercoat staal. De deuren bij de glasdeuren koelkasten zijn gemaakt van isolerend, dik en stevig materiaal zodat het niet zomaar kan breken. Daarnaast verkopen wij ook koelvitrines en vrieskasten.

Garantie en duurzaamheid

Als u een koelkast voor uw horecagelegenheid koopt, wilt u gegarandeerd zijn van een goede garantie in het onverhoopte geval dat er iets met de apparatuur aan de hand is. Bij SARO, Polar en CombiSteel krijgt u op het grootste gedeelte van het assortiment 2 jaar garantie. Bij Liebherr is dit tot wel 5 jaar garantie! Let echter niet alleen op de garantietermijn bij de aanschaf van een koelkast voor in de horeca, maar ook op inhoud en het energieverbruik. Wij hebben verschillende zeer zuinige en duurzame koelkasten.

Vraag om meer informatie bij onze vakmensen

Wilt u meer informatie over onze professionele koelkasten voor horecagelegenheden of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte koeling? Neem contact met ons vakkundige team op via 038081172 en wij helpen u graag verder! Zo geniet u van professioneel advies én de scherpste prijzen.

Definities klimaatklassen:

 • Klimaatklasse 4 = +30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 55%
 • Klimaatklasse 5 = +40°C en een relatieve luchtvochtigheid van 40%
 • Klimaatklasse 7 = +35°C en een relatieve luchtvochtigheid van 75%
 • Klimaatklasse SN = omgevingstemperaturen van +10°C tot +32°C
 • Klimaatklasse ST = omgevingstemperaturen van +16°C tot +38°C Klimaatklasse T = omgevingstemperaturen van +16°C tot +43°C
Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...