Anno 1996
 • Laagste prijzen in België België
 • Premium service en garantie
 • 100% prijsgarantie
 • Zeer snelle bezorging
8 klanten in de winkel

Koelkasten

Bij Horeca Koeling vindt u niet alleen de meest voordelige, maar ook de meest vooraanstaande merken als u op zoek bent naar een koelkast. Bij het maken van een keuze voor uw horecagelegenheid is een professionele koelkast erg belangrijk. Daarbij moet u rekening houden met een hoop aspecten. Wij helpen u graag met professioneel advies bij het maken van uw keuze.

Verschillende soorten van de horeca koelkast

Er zijn veel verschillende soorten horeca koelkasten. Het is belangrijk om de koelkast aan te schaffen die aan uw wensen én eisen voor uw horecagelegenheid voldoet. Zo zijn er bijvoorbeeld traditionele statische koelingen, maar ook de moderne geforceerde koeling.

 • De statische koeling is de traditionele manier van koelen waarbij geen (koude) lucht in de horeca koelkast circuleert. Hierdoor is het mogelijk dat er temperatuurverschillen optreden. Deze koelkast voor in uw horecagelegenheid is echter wel goedkoper in aanschaf en heeft een laag energieverbruik.
 • De geforceerde koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, verspreidt lucht door een ventilator in de horeca koelkast. Het voordeel is dat de koelkast snel op temperatuur komt en dat de temperatuur overal gelijk is. Deze koelkast is wel duurder in aanschaf en heeft een hoger energieverbruik.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Horeca Koeling bieden we u keuze uit een ruim assortiment en vindt u diverse invloedrijke merken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Polar, Exquisit, SARO, Liebherr, CombiSteel en ScanCool. Zoekt u iets speciaals? NordCap heeft bijvoorbeeld een zwarte koelkast, zowel vanbinnen als -buiten, met ledverlichting.  Daarnaast is er een groot aanbod in krasvast rvs of gepoedercoat staal. De deuren bij de glasdeuren koelkasten zijn gemaakt van isolerend, dik en stevig materiaal zodat het niet zomaar kan breken. Daarnaast verkopen wij ook koelvitrines en vrieskasten.

Garantie en duurzaamheid

Als u een koelkast voor uw horecagelegenheid koopt, wilt u gegarandeerd zijn van een goede garantie in het onverhoopte geval dat er iets met de apparatuur aan de hand is. Bij SARO, Polar en CombiSteel krijgt u op het grootste gedeelte van het assortiment 2 jaar garantie. Bij Liebherr is dit tot wel 5 jaar garantie! Let echter niet alleen op de garantietermijn bij de aanschaf van een koelkast voor in de horeca, maar ook op inhoud en het energieverbruik. Wij hebben verschillende zeer zuinige en duurzame koelkasten.

Vraag om meer informatie bij onze vakmensen

Wilt u meer informatie over onze professionele koelkasten voor horecagelegenheden of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte koeling? Neem contact met ons vakkundige team op via 038081172 en wij helpen u graag verder! Zo geniet u van professioneel advies én de scherpste prijzen.

Definities klimaatklassen:

 • Klimaatklasse 4 = +30°C en een relatieve luchtvochtigheid van 55%
 • Klimaatklasse 5 = +40°C en een relatieve luchtvochtigheid van 40%
 • Klimaatklasse 7 = +35°C en een relatieve luchtvochtigheid van 75%
 • Klimaatklasse SN = omgevingstemperaturen van +10°C tot +32°C
 • Klimaatklasse ST = omgevingstemperaturen van +16°C tot +38°C Klimaatklasse T = omgevingstemperaturen van +16°C tot +43°C

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...

Maak kans op het openingscadeau

U speelt automatisch mee naar deze leuke Coca Cola-koelkast van ScanCool!

Plaats uw bestelling en wie weet bent u de gelukkige winnaar.

* Zie algemene voorwaarden voor de spelregels

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Je krijgt 3% korting op je Horeca Koeling aankoop. Voer de toegstuurde code in bij het afrekenen.

Ook mis je geen interessante korting meer door je in te schrijven voor de Horeca Koeling Nieuwsbrief!

* Geldig op één bestelling per gebruiker

Aanmelden voor de nieuwsbrief!