Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Horeca bordenrekken

Als je op zoek bent naar een efficiënte manier om opgemaakte borden op te slaan en te serveren vanuit je horecakeuken, dan zijn onze bordenrekken de perfecte oplossing. Onze wandmodel bordenrekken zijn verkrijgbaar in topmerken zoals Combisteel, Saro of JackStack en bieden een handige en georganiseerde manier om je opgemaakte borden op te slaan.

Onze bordenrekken zijn ontworpen om gemakkelijk en veilig opgemaakte borden vast te houden, zodat ze niet omvallen of beschadigd raken. Met verschillende maten beschikbaar, kun je gemakkelijk het bordenrek vinden dat past bij de grootte van je borden. Bovendien zijn sommige van onze bordenrekken inklapbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk op te bergen zijn wanneer je ze niet gebruikt.

Als je op zoek bent naar mobiliteit, hebben we ook bordenrekken met wielen beschikbaar. Dit biedt een handige oplossing om opgemaakte borden gemakkelijk te vervoeren naar de gewenste locatie in je keuken.

Onze bordenrekken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit zorgt ervoor dat je bordenrek lang meegaat en altijd hygiënisch blijft.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het opslaan en serveren van opgemaakte borden in je horecakeuken, dan zijn onze bordenrekken de ideale keuze. Met verschillende merken beschikbaar en inclusief inklapbare en mobiele opties, kun je gemakkelijk de juiste bordenrek vinden voor jouw specifieke behoeften. Bestel vandaag nog en geniet van een efficiënte en georganiseerde manier van werken in je keuken!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...