Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Thermoboxen

Ontdek de Perfecte Thermobox voor uw Horeca: Efficiënte Oplossingen voor Warmte en Koeling!

Of u nu een drukke cateringbedrijf runt, een levendig restaurant heeft of regelmatig evenementen organiseert, onze thermoboxen bieden de ideale oplossing om voedsel op de juiste temperatuur te houden, waar u ook bent. Met een ruime keuze aan inhoudsmaten, variërend van 15 tot wel 150 liter, en zelfs beschikbaar in GN maten, bieden wij een assortiment thermoboxen van topmerken zoals Thermo Future Box en Cambro.

Wat maakt onze thermoboxen zo bijzonder?

  1. Variërende Inhoudsmaten: Of u nu kleine hoeveelheden voedsel wilt transporteren of grote partijen wilt vervoeren, onze thermoboxen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan inhoudsmaten om aan al uw behoeften te voldoen. Van compacte 15-liter boxen tot ruime 150-liter boxen, er is altijd een maat die perfect bij uw vereisten past.
  2. GN Maten Beschikbaar: Voor een naadloze integratie met uw bestaande keukensystemen bieden wij thermoboxen aan in GN maten zoals Thermo Futere Box DL986. Dit maakt het gemakkelijk om bakken met voedsel rechtstreeks vanuit uw keukenapparatuur in de thermobox te plaatsen, waardoor een efficiënte workflow wordt gegarandeerd.
  3. Optionele Warmhoudplaten of Koelplaten: Om de veelzijdigheid van onze thermoboxen te vergroten, bieden wij optionele warmhoudplaten of koelplaten aan. Deze accessoires stellen u in staat om voedsel warm of koud te houden tijdens transport of op locatie, waardoor de versheid en kwaliteit behouden blijven.
  4. Bovenlader of Voorzijde Lader: Afhankelijk van uw voorkeur en gebruikersgemak bieden wij thermoboxen aan met zowel een bovenlader als een voorzijde lader Cambro DW583. Dit geeft u flexibiliteit bij het laden en lossen van voedsel, zodat u snel en efficiënt kunt werken, zelfs in drukke omgevingen.
  5. Topmerken Garanderen Kwaliteit: Wij bieden thermoboxen van topmerken zoals Thermo Future Box en Cambro, die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. U kunt vertrouwen op onze thermoboxen om uw voedsel veilig en op de juiste temperatuur te houden, keer op keer.
Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...