Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
7 klanten in de winkel

Hotel Lobby

Welkom in onze uitgebreide selectie van benodigdheden voor uw hotel lobby! Of u nu op zoek bent naar afzetpalen, afzetkoorden of afzetdoeken, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw gasten te verwelkomen in stijl. Onze producten zijn verkrijgbaar in zwart, rood en goud om aan al uw decorbehoeften te voldoen.

Onze afzetpalen zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect om uw lobby te ordenen en de stroom van gasten te beheren. Of u nu een rode loper wilt uitzetten voor speciale evenementen of een gebied wilt markeren dat niet toegankelijk is voor gasten, onze afzetpalen zijn de perfecte oplossing. Onze afzetpalen zijn verkrijgbaar in zwart, rood en goud en zijn gemaakt van duurzame materialen om lang mee te gaan.

Onze afzetkoorden zijn verkrijgbaar in bijpassende kleuren en zijn de perfecte aanvulling op onze afzetpalen. Gemaakt van hoogwaardig touw, zijn deze koorden duurzaam en stijlvol. Of u nu een afzethek wilt maken voor speciale evenementen of gewoon een gebied wilt markeren dat niet toegankelijk is voor gasten, onze afzetkoorden zijn de perfecte keuze.

Tot slot bieden we ook afzetdoeken Bolero CF138 aan om uw lobby te decoreren. Onze afzetdoeken zijn verkrijgbaar in zwart, rood en goud en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om uw lobby er op zijn best uit te laten zien. Of u nu een speciale gelegenheid wilt markeren of gewoon uw lobby wilt decoreren, onze afzetdoeken zijn de perfecte keuze.

Kortom, onze benodigdheden voor uw hotellobby zijn van de hoogste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren om aan al uw decorbehoeften te voldoen. Bestel vandaag nog en maak indruk op uw gasten met een professioneel ogende lobby die de stroom van gasten beheert en tegelijkertijd een elegante uitstraling heeft.

Maar ook de perfecte oplossing voor het creëren van geordende wachtrijen op drukke evenementen en locaties zoals festivals, winkels, vliegvelden, concerten en GGD's.

Onze afzetpalen en koorden zijn eenvoudig te monteren en demonteren, wat betekent dat u ze snel kunt opzetten en weer kunt opbergen. Dit is handig voor situaties waarin u snel een wachtrij moet opzetten of als u uw locatie snel moet opruimen.

Met onze afzetpalen en koorden kunt u uw gasten en klanten op een georganiseerde en veilige manier begeleiden. Hierdoor voorkomt u onnodige chaos en zorgt u voor een soepele doorstroming van mensen. Dit zorgt voor een positieve ervaring voor uw gasten en klanten en kan de tevredenheid en loyaliteit verhogen.

Kortom, onze afzetpalen en koorden zijn een uitstekende investering voor iedereen die een professionele en georganiseerde wachtrij wil creëren. Ze zijn duurzaam, stijlvol en eenvoudig te gebruiken, waardoor ze de ideale keuze zijn voor festivals, winkels, vliegvelden, concerten en GGD's. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat uw evenement of locatie op rolletjes loopt.

Een receptiebel

Een receptiebel is een handig en praktisch hulpmiddel voor elke organisatie die regelmatig bezoekers ontvangt. Of het nu gaat om een hotel lobby, een winkel, een kantoor of een andere zakelijke omgeving, een receptiebel zorgt ervoor dat uw gasten altijd snel en gemakkelijk kunnen worden geholpen.

Onze receptiebel is van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen, zodat u er lang plezier van zult hebben. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, en het heeft een luide en heldere beltoon die niet te missen is. Het is ook voorzien van een stijlvol en professioneel ontwerp dat past bij elke ontvangstruimte.

Met onze receptiebel hoeft u nooit meer te zoeken naar iemand om uw gasten te verwelkomen. U kunt uw bezoekers meteen begroeten en hen een warm welkom bieden. Dit maakt een goede eerste indruk en zorgt ervoor dat uw gasten zich welkom voelen en graag terugkomen.

Of u nu een kleine onderneming of een groot bedrijf runt, onze receptiebel is een essentieel hulpmiddel voor uw receptie. Het is gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en betrouwbaar, en het zal u helpen om uw gasten te verwelkomen en de beste service te bieden. Bestel vandaag nog uw receptiebel en zorg ervoor dat u altijd klaar staat om uw gasten te ontvangen!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...