Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Barkoeling

De barkoeling is een echte ‘must-have’ voor uw horecabedrijf waar altijd koele drankjes moeten klaarliggen. Barkoelingen, of flessenfrigo’s zijn daarom speciaal ontwikkeld voor het koelen van flessen, blikjes en wellicht ook hapjes. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod barkoelingen voor bedrijven, allemaal van uitstekende kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en van merken zoals Tefcold, Polar, CombiSteel en SARO. Lees hieronder verder om te kijken welke barkoeling geschikt is voor uw horecaonderneming zoals een bar, hotel, kantine of restaurant.

Onze collectie van barkoelkasten, de perfecte aanvulling voor achter de bar in uw café, club, restaurant, broodjeswinkel, tankstation, bedrijfskantine of voetbalkantine. Onze hoogwaardige barkoelkasten bieden een efficiënte en stijlvolle oplossing om uw drankjes koel en gemakkelijk toegankelijk te houden, terwijl ze tegelijkertijd een professionele uitstraling aan uw bedrijfsruimte geven.

Met onze barkoelkasten kunt u uw drankassortiment op de ideale temperatuur bewaren, zodat uw klanten kunnen genieten van heerlijk koele drankjes, ongeacht het tijdstip van de dag. Of het nu gaat om bier, frisdrank, wijn, cocktails of andere dranken, onze koelkasten zijn ontworpen om optimale koeling te bieden en ervoor te zorgen dat uw klanten altijd kunnen genieten van een verfrissend drankje. Of u nu een kleine broodjeswinkel runt of een grote voetbalkantine beheert, onze barkoelkasten zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende bedrijfsomgevingen.

Een drankenfrigo is een onmisbaar apparaat in de horeca. Deze koelkasten met glazen deuren worden gebruikt om drankjes op de juiste temperatuur te houden en tegelijkertijd aan klanten te laten zien wat er beschikbaar is. De drankenfrigo is beschikbaar in verschillende stijlen, waaronder wit, zwart en inox.

Een horeca frigo heeft verschillende compartimenten, waardoor het mogelijk is om verschillende soorten drankjes op te slaan. De glazen deuren zorgen ervoor dat klanten eenvoudig kunnen zien wat er beschikbaar is, waardoor ze gemakkelijker een keuze kunnen maken.

Een drankenkoelkast met glazen deur is niet alleen handig voor klanten, maar ook voor het personeel. Door de transparante deuren kunnen medewerkers snel zien welke drankjes bijna op zijn en moeten worden bijgevuld. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat er altijd voldoende voorraad is.

De drankenfrigo is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart en inox. Elk van deze kleuren heeft zijn eigen voordelen en past bij verschillende interieurstijlen. Een witte drankenfrigo past goed in een licht en modern interieur, terwijl een zwarte frigo een meer elegante en chique uitstraling heeft. Een inox drankenfrigo is duurzaam en past goed in een industriële omgeving.

Al met al is een drankenfrigo een essentieel onderdeel van elke horeca-onderneming. Het zorgt voor de juiste temperatuur van drankjes, zorgt voor een gemakkelijke toegang voor klanten en bespaart tijd voor het personeel. Of je nu kiest voor een witte, zwarte of inox drankenfrigo, het is een investering die zich snel terugverdient in de vorm van tevreden klanten en efficiënte bedrijfsvoering.

Barkoeling of flessenkast met solide deur

Een barkoeling met dichte deuren wordt voornamelijk gebruikt vlak onder de bar. Alle barkoelingen zijn voorzien van een geforceerde koeling (blast chiller) die de koude lucht snel in de barkast verspreidt, zodat alle drankjes snel gekoeld worden. Deze professionele flessenkasten zijn daarom uitermate geschikt om de deuren regelmatig te openen en sluiten, en de temperatuur telkens weer rap op peil te brengen.

Flessenkast met glasdeur

Barkoelingen met glasdeur zijn zéér populair en nu ook heel betaalbaar. De presentatie van uw producten is hier optimaal en het is bewezen dat dit de verkoop bevordert. Sommigen kopen een glasdeur barkoeling om snel te zien waar het betreffende drankje staat, wat ook weer de verkoopsnelheid bevorderd. U ziet nu ook door de glasruit welke drankjes weer aangevuld moeten worden.

Schuifdeur of klapdeur

Barkoelingen zijn beschikbaar met klap- of schuifdeuren. Zo kiest u de variant die u wenst. Deze koelingen worden veelvuldig gebruikt achter de bar, maar ook regelmatig geplaatst bovenop de bar voor een optimale prestatie. Welke u ook kiest, alle barkoelingen zijn voorzien van isolerend en stevig dubbel glas, zodat de koude temperatuur optimaal blijft.

Bestel uw barkoeling direct online

Wilt u meer informatie over onze koelingen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte en voordelige barkoeling? Neem contact met ons op door te bellen naar 038081172 en wij helpen u graag. Weet u al precies welke koeling u wilt bestellen? Bestel dan direct online en reken op onze snelle levering. U hoeft bij Horeca Koeling geen verzendkosten te betalen en profiteert bovendien van onze geld terug garantie. Deze apparaten zijn minder geschikt voor stille ruimtes.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...