Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Barkoeling

De barkoeling is een echte ‘must-have’ voor uw horecabedrijf waar altijd koele drankjes moeten klaarliggen. Barkoelingen, of flessenfrigo’s zijn daarom speciaal ontwikkeld voor het koelen van flessen, blikjes en wellicht ook hapjes. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod barkoelingen voor bedrijven, allemaal van uitstekende kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en van merken zoals TC-line, Polar, CombiSteel, ScanCool, SARO en True. Lees hieronder verder om te kijken welke barkoeling geschikt is voor uw horecaonderneming zoals een bar, hotel, kantine of restaurant.

Barkoeling of flessenkast met solide deur

Een barkoeling met dichte deuren wordt voornamelijk gebruikt vlak onder de bar. Alle barkoelingen zijn voorzien van een geforceerde koeling (blast chiller) die de koude lucht snel in de barkast verspreidt, zodat alle drankjes snel gekoeld worden. Deze professionele flessenkasten zijn daarom uitermate geschikt om de deuren regelmatig te openen en sluiten, en de temperatuur telkens weer rap op peil te brengen.

Flessenkast met glasdeur

Barkoelingen met glasdeur zijn zéér populair en nu ook heel betaalbaar. De presentatie van uw producten is hier optimaal en het is bewezen dat dit de verkoop bevordert. Sommigen kopen een glasdeur barkoeling om snel te zien waar het betreffende drankje staat, wat ook weer de verkoopsnelheid bevorderd. U ziet nu ook door de glasruit welke drankjes weer aangevuld moeten worden.

Schuifdeur of klapdeur

Barkoelingen zijn beschikbaar met klap- of schuifdeuren. Zo kiest u de variant die u wenst. Deze koelingen worden veelvuldig gebruikt achter de bar, maar ook regelmatig geplaatst bovenop de bar voor een optimale prestatie. Welke u ook kiest, alle barkoelingen zijn voorzien van isolerend en stevig dubbel glas, zodat de koude temperatuur optimaal blijft.

Bestel uw barkoeling direct online

Wilt u meer informatie over onze koelingen of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte en voordelige barkoeling? Neem contact met ons op door te bellen naar 038081172 en wij helpen u graag. Weet u al precies welke koeling u wilt bestellen? Bestel dan direct online en reken op onze snelle levering. U hoeft bij Horeca Koeling geen verzendkosten te betalen en profiteert bovendien van onze geld terug garantie. Deze apparaten zijn minder geschikt voor stille ruimtes.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...