Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Voor een perfecte presentatie van warme gerechten adviseren wij de aanschaf van een buffetwagen. Een  buffetwagen houdt niet alleen de gerechten warm maar ziet er ook zeer aantrekkelijk uit.
De buffetwagen is onmisbaar voor all you can eat restaurants, self service en catering. Horecakoeling biedt de gerenommeerde merken als Bartscher, Saro en Nordcap. Hoe gaat u het buffet gebruiken? Op dezelfde plek of wisselend, u heeft namelijk de keuze uit mobiele en niet mobiele buffetten. De Bartscher 125618 is een zeer complete multi inzetbare buffetwagen met hoestruit en verlichting in de kap. De wagen biedt plaats aan  4x 1/1 GN bakken en is verrijdbaar. Om voedsel warm te houden tijdens evenementen en catering is de Bartscher 200255 voedseltransportwagen een goede keuze.
Deze wagen is geheel uitgevoerd in duurzaam Inox en biedt plaats aan  3 x 1/1 GN met een diepte van maximaal 200 mm. De wagen heeft een traploos instelbare thermostaat  met een temperatuur van +30 tot + 90 graden. De Nordcap Isola 4 of Isola 6 heeft een onweerstaanbaar mooi design en is geheel van duurzaam Inox. Dit buffet is voor de horeca ondernemer die  prijst stelt op kwaliteit en strak, modern design.
Welk buffet is voor mij de beste keus? Met deze vraag helpen wij u  graag verder. 

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...