Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Bain Marie Buffetwagen de Parel van Uw Presentatie 

Laat uw culinaire meesterwerken stralen met onze Bain Marie buffetwagen. Ontworpen om niet alleen uw eten warm te houden, maar ook om het op een verfijnde en aantrekkelijke manier te presenteren. Of u nu een buffetdiner organiseert of een dagelijkse eetgelegenheid heeft, deze buffetwagen is een onmisbaar stukje luxe.

Kenmerken:

  • Stijlvolle Verlichting: Breng uw gerechten onder de aandacht met subtiele, ingebouwde verlichting. Laat elk detail van uw culinaire creaties schitteren en verhoog de aantrekkelijkheid van uw buffetopstelling.
  • Hygiënisch Hoestscherm: De gezondheid en veiligheid van uw gasten staan voorop. Ons geïntegreerde hoestscherm biedt een extra beschermingslaag, zonder de zichtbaarheid of toegankelijkheid van uw gerechten te belemmeren.
  • Veelzijdige Kleuropties: Verkrijgbaar in diverse kleuren om naadloos aan te sluiten bij het thema of decor van uw eetgelegenheid. Kies een tint die uw ruimte verfraait en uw buffetopstelling versterkt.
  • Warmtebehoud: De Bain Marie functie zorgt voor een gelijkmatige en zachte warmteverdeling, ideaal voor het warm houden van groentes, soepen, chili, sauzen en nog veel meer.
  • Universele Compatibiliteit: Speciaal ontworpen voor alle maten RVS GN bakken, waardoor het wisselen van gerechten snel en eenvoudig is, zonder gedoe.

Bij elk evenement of in elke eetgelegenheid is het de presentatie die het verschil maakt. Met onze Bain Marie buffetwagen garandeert u dat uw gerechten niet alleen heerlijk smaken, maar ook prachtig worden gepresenteerd.

Voor een perfecte presentatie van warme gerechten adviseren wij de aanschaf van een buffetwagen. Een  buffetwagen houdt niet alleen de gerechten warm maar ziet er ook zeer aantrekkelijk uit.
De buffetwagen is onmisbaar voor all you can eat restaurants, hotels en catering. Horecakoeling biedt de gerenommeerde merken als Bartscher, Saro en Nordcap. Hoe gaat u het buffet gebruiken? Op dezelfde plek of wisselend, u heeft namelijk de keuze uit mobiele en niet mobiele buffetten. De Bartscher 125618 is een zeer complete multi inzetbare buffetwagen met hoestruit en verlichting in de kap. De wagen biedt plaats aan  4x 1/1 GN bakken en is verrijdbaar. Om voedsel warm te houden tijdens evenementen en catering is de Bartscher 200255 voedseltransportwagen een goede keuze.
Deze wagen is geheel uitgevoerd in duurzaam Inox en biedt plaats aan  3 x 1/1 GN met een diepte van maximaal 200 mm. De wagen heeft een traploos instelbare thermostaat  met een temperatuur van +30 tot + 90 graden. 

Investeer in een buffetwagen die de esthetiek en functionaliteit van uw ruimte verhoogt. Kies voor onze Bain Marie buffetwagen en laat uw gerechten in de schijnwerpers staan!

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...