Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
8 klanten in de winkel

Horeca voorraadrekken

Als horecaondernemer weet je hoe belangrijk het is om efficiënt met je ruimte om te gaan. Een goed voorraadrek kan daarbij enorm helpen. Of je nu een koelcel, vriescel of gewoon een opslagruimte hebt, een voorraadrek biedt uitkomst. Bij ons vind je voorraadrekken in verschillende maten, van 50 cm tot 200 cm breed en dieptes van 35 tot 70 cm.

Onze voorraadrekken zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen: rechte stellingen, hoekstellingen en U-stellingen. Zo kun je het maximale uit je ruimte halen. De materialen waaruit de rekken bestaan zijn gegalvaniseerd met zink, RVS, glasvezel- en harscomposiet. Daardoor zijn de rekken duurzaam en bestand tegen vocht, vuil en corrosie. Bovendien zijn de rekken eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

Bij ons vind je voorraadrekken van diverse merken, zoals Jackstack, Cambro en Tournus Equipement. Elk merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken, zodat er voor iedere toepassing een geschikt rek te vinden is.

Of je nu een klein café of een groot restaurant hebt, wij hebben voorraadrekken die aan jouw wensen voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.


Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...