Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
5 klanten in de winkel

Een monoblock is ideaal wanneer u een geïsoleerde ruimte op een koel- of vriestemperatuur wilt krijgen. Een monoblock is eenvoudig om aan te sluiten en ook nog eens de voordeligste manier. Koelen of vriezen, mono-block of split opstelling, met of zonder monteur. Deze soort modellen zijn een greep uit ons grote assortiment, alle andere maten en vermogens leveren wij ook, informeer hiernaar.

Onze professionele koel motoren hebben standaard een werktemperatuur van 0 tot t/m 5°C. Onze vries installaties zitten tussen de -20 en -25 °C. Er moet voldoende ventilatie zijn indien binnen geplaatst (mono-block). Splitopstelling dient altijd door een erkend koelmonteur geïnstalleerd worden. 

Monoblocks zijn geschikt voor intensief gebruik en worden veelal gebruik door professionele eindgebruikers voor onder andere slagerijen, viswinkels, supermarkten, bakkerijen, restaurants, hotels, cafés, patisserie, cafetaria, zuivel en kaaswinkel of in een delicatessenwinkels. 

Insteek koelmotor

Klaar voor een vernieuwing van uw koelcel? Maak kennis met onze reeks van hoogwaardige insteek koelmotoren, ontworpen met het oog op efficiëntie en eenvoud. Deze productlijn biedt een geavanceerde oplossing voor het onderhoud en vervanging
van uw koelmotoren.

Wanneer traditionele inhangmotoren het begeven, wordt u geconfronteerd met het tijdrovende en gecompliceerde proces van het demonteren van het dak van de koelcel. Maar met onze nieuwe insteek monoblock motoren, is vervanging nog nooit zo eenvoudig geweest. Trek simpelweg de oude motor uit zijn positie en steek de nieuwe erin. Het is zo eenvoudig!

Hoewel de insteek monoblock motor iets duurder is dan de inhang monoblock, betaalt de investering zich terug in tijd, moeite en gemak. De eenvoudige installatie elimineert de noodzaak van langdurige, ingewikkelde demontages, en houdt uw koelcel sneller weer up and running.

Onze insteek koelmotoren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, van 3 m³ tot 60 m³, zodat er altijd een oplossing is die perfect past bij uw specifieke behoeften. Elk model is gebouwd volgens de hoogste industriestandaarden, en biedt de efficiëntie en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw koelcel op de juiste temperatuur te houden.

Inhang koelmotor

Ontdek de robuustheid en effectiviteit van onze inhang koelmotoren, specifiek ontworpen om optimale koelprestaties te leveren voor uw koelcel. Deze motoren staan garant voor jarenlange betrouwbare werking, terwijl ze ook bijdragen aan de energie-efficiëntie van uw koelinstallatie.

Onze inhang koelmotoren worden direct aan het dak van uw koelcel bevestigd, bieden een geïntegreerde oplossing en vormen de ruggengraat van uw koelbehoeften. Ondanks het feit dat de vervanging van de motor het demonteren van het dak vereist, bieden deze units een prijsvoordeel vergeleken met de insteekvarianten. Ze zijn ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor de noodzaak voor frequente vervangingen minimaal is.

Verkrijgbaar in maten van 3 m³ tot 60 m³, er is een inhang koelmotor die past bij uw specifieke koelbehoefte, ongeacht de grootte van uw koelcel. Elk model in deze serie is ontworpen volgens de strengste industriële normen en belooft niet alleen betrouwbaarheid, maar ook energie-efficiëntie.

De inhang koelmotoren zijn uitgerust met geavanceerde functies die bijdragen aan hun prestaties en duurzaamheid. Ze zijn gebouwd om de tand des tijds te weerstaan en omgaan met de meest veeleisende koelbehoeften.

Investeer in de betrouwbaarheid van onze inhang koelmotoren en geef uw koelcel de kracht en efficiëntie die het verdient. Ondanks het feit dat ze een uitdaging kunnen zijn om te vervangen, de prestaties en prijs-kwaliteitverhouding van deze motoren maken ze een populaire keuze voor velen in de industrie.

Kies voor onze inhang koelmotoren en ervaar de voordelen van een betrouwbare, krachtige en duurzame koeloplossing.

Koel- en vries monoblocks
Er wordt een onderscheid gemaakt tussen koel- en vriesversies. Zoals de naam al aangeeft zorgen koel monoblocks voor het koel houden van uw geïsoleerde ruimte of koelcel. Een vries monoblock daarentegen zorgt ervoor dat de betreffende ruimte een vriestemperatuur bevat. 

Voordelen monoblock

  • Goedkoop
  • Eenvoudig te installeren 

Nadelen monoblock

  • Produceert veel geluid en warmte 

Wilt u meer informatie over de monoblocks in ons assortiment of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een monoblock? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...