Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Anno 1996
  • Laagste prijzen in België België
  • Premium service en garantie
  • 100% prijsgarantie
  • Gratis verzending vanaf € 250
  • Anders € 9,95 verzendkosten
6 klanten in de winkel

Dames koksbuis

Bij Horecakoeling.be vindt u een groot assortiment professionele chef-kok jasjes. De dames koksbuizen zijn leverbaar in verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld denken aan zwart voor de chef en wit voor de brigade. Voor de afwassers is er zelfs een blauwe variant. Alle koksbuizen zijn van een soepele en  ademende polyester/katoenmix. De koksbuizen zijn duurzaam en kunnen zowel op de hand als in de machine gewassen worden.
De witte Whites Chefs A211heeft een dubbele sluiting met drukknopen,  korte mouwen en geeft veel bewegingsvrijheid. Het is van groot belang dat de  keukenbrigade van hotel, sushirestaurant, brasserie, bistro en rusthuis er schoon en verzorgd uitziet, gasten krijgen door deze aanblik meer goesting om te bestellen.

Diverse maten

Een dames koksjasje is een onmisbaar kledingstuk voor vrouwen die werkzaam zijn in de horeca keuken. Het biedt niet alleen bescherming tegen hitte en vuil, maar geeft ook een professionele uitstraling aan het personeel.

Het koksjasje is verkrijgbaar in verschillende maten, van XS tot XXL, zodat het geschikt is voor vrouwen van alle maten en vormen. De juiste maat is belangrijk om comfortabel te kunnen werken in de keuken, zonder beperkingen in bewegingsvrijheid.

Naast de maat is ook de kwaliteit van het dames koksjasje belangrijk. Het moet bestand zijn tegen hoge temperaturen en regelmatig wassen, zonder zijn vorm of kleur te verliezen. Een hoogwaardig koksbuis is gemaakt van duurzaam materiaal zoals katoen of polyester en is voorzien van handige eigenschappen zoals een dubbele sluiting, borstzakjes en ventilatiegaten voor extra comfort.

Kortom, een dames koksjasje in de juiste maat en kwaliteit is een must-have voor vrouwen die werkzaam zijn in de horeca keuken. Het biedt bescherming, comfort en een professionele uitstraling.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...